Lady Gaga káprázatos, zöld estélyiben vette át a díját: fotókon az MTV Video Music Awards ruhái
Mutatjuk, milyen ruhákat viseltek a sztárok a 2020-as MTV Video Music Awardson.

lady-gaga-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap este megrendezték az idei MTV Video Music Awardsot New Yorkban, az idei gála rendhagyó volt az előző éviekhez képest, ugyanis a koronavírus-világjárvány miatt nem volt élő közönség, a rajongók az eseményt kizárólag online vagy a tévén keresztül követhették végig.

Így festettek a sztárok a 2020-as MTV Video Music Awardson

Több nagy név is tiszteletét tette a rendezvényen, köztük volt Lady Gaga, aki több kreációt is felvonultatott az eseményen. Az extravagáns stílusáról elhíresült énekesnő megmutatta az extrémebb és az elegánsabb oldalát is. Az egyik díját például egy káprázatos, zöld estélyiben vette át, ezt a külsejét megbolondította a maszkjával, amiből szarvak álltak ki. Nem ő volt az egyetlen sztár, aki részt vett a gálán, Miley Cyrus, Nicole Richie és Bella Hadid is ott volt.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek a női sztárok az idei gálán.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük