Johnny Depp ügyvédje így szorította sarokba Amber Heardöt: szerinte retusálta a sérüléseit ábrázoló képeket
Amber Heardöt megvádolták, hogy csak retusálta a sérüléséről készült képeket.

amber-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Május 17-én tovább folytatódott Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere, a hétfői naphoz hasonlóan kedden is a színésznőt hallgatták ki a tárgyaláson.

Depp egyik ügyvédje, Camille Vasquez több kellemetlen dologgal is szembesítette a 36 éves sztárt, például bemutatta azokat a fotókat is, amelyeket akkor csinált Heard magáról, miután az utolsó nagy veszekedésük volt a színésszel.

Johnny Depp ügyvédje szerint Amber Heard retusálta a képeket

Vasquez direkt egymás mellett mutatta meg az alábbi két fotót, amelyen Heard látható. Ugyanúgy tartja az arcát mindkét képen, a haja is mindkét fotón pont ugyanolyan, ami gyanúra adhat okot, hogy az egyik felvételt valójában szerkesztették. 

amber-retus
Fotó: Profimedia

Vasquez azzal vádolta meg, hogy ezeket a képeket csak retusálta, de a szőke sztár tagadta ezt. 

- Nem csak fokozta a telítettséget az egyik fotón, hogy az arca vörösebb legyen? - kérdezte vissza az ügyvédnő, de Heard továbbra is azt állította, hogy sosem nyúlt hozzá a képekhez.

Úgy védekezett, hogy más megvilágítású beállításokkal készítette a képeket, mondván, hogy az egyik képet nappal, a másikat pedig éjszaka csinálta. Azt is hozzátette, hogy az egyik fotón egy sminktükör-lámpát kapcsolt be.

Ezek az állítások azonban nem zavarták össze Depp ügyvédjét. Folytatta a keresztkérdéseit, és felemlegette azokat a rendőröket, akik az állítólagos bántalmazás éjszakáján a színésznő otthonába látogattak. A rendőrök nem láttak arra vonatkozó bizonyítékot, hogy erőszak történt volna, és ezt a bíróságon is elmondták.

profimedia-0692056276
Fotó: Profimedia

Vasquez nemcsak a rendőröket, hanem Alejandro Romero nevét is felhozta, a férfi annak a penthouse-nak a portása, amelyben Depp és Heard lakott. A férfi szintén azt állította, hogy semmilyen sérülést nem látott a színésznő arcán. Az Aquaman sztárja mindent tagadott.

A színésznő elég durva dolgokat állított eddig exférjéről, korábban arról számolt be, hogy Depp agyba-főbe verte őt, például ököllel belevágott az arcába több alkalommal, belerúgott a hátába, eltörte az orrát, volt, hogy egy ütés során felrepedt a szája, és előfordult az is, hogy megtépte a haját. Logikusan ezek meglátszódnának az ember külsején, ám Amber Heard a házasságuk idején bármikor megjelent a nyilvánosság előtt, mindig tökéletesen festett. Sosem volt látható semmilyen sérülés az arcán, eddig a tárgyalásokon azzal védekezett, hogy sminkkel fedte el a horzsolásait.

Lily-Rose Depp stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted Johnny Depp lányának legszebb ruháit.

Ezt is szeretjük