Amber Heard bevallotta, hogy hazudott: a tárgyaláson ezért is Johnny Deppet hibáztatta
Amber Heard hazudott, nem utalta át az ígért összeget egy civil szervezetnek és egy gyermekkórháznak.

amber-heard-és-johnny-depp-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Május 16-án folytatódott tovább Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere, amely már hetek óta lázban tartja a világot. 

A tegnapi tárgyaláson szóba került annak a hétmillió dollárnak a sorsa is, amit még Heard kapott a válásuk után Depptől. Azt ígérte, hogy a teljes pénzösszeget jótékony célokra ajánlja fel, de ezt a mai napig nem teljesítette, írta meg a Daily Mail.

Amber Heard bevallotta, hogy hazudott

2016-os válásuk idején peren kívül egyeztek meg, ekkor a színésznő visszavonta azokat az állításait, hogy Depp fizikailag bántalmazta őt a kapcsolatuk ideje alatt. Amber Heard hétmillió dollárt kapott Depptől, és akkor megígérte, hogy a pénzt fele-fele arányban osztja szét a Los Angeles-i Gyerekkórház és az Amerikai Polgári Szabadságjogok Uniója - rövidítve: ACLU - jogvédő szervezet között, ez utóbbinak a nőket sújtó erőszak elleni küzdelemre ajánlotta fel az összeget. 

profimedia-0691829328
Fotó: Profimedia

2018 októberében a holland RTL Late Night talk show-jában azt állította, hogy a teljes pénzt eladományozta már. Heard ugyanezt állította, amikor vallomást tett Depp és a The Sun újság rágalmazási perének tárgyalásán az Egyesült Királyságban, amit A Karib-tenger kalózai sztárja végül elveszített.

Depp ügyvédje, Camilla Vasquez lejátszotta azt a felvételt, amelyen az hallható, ahogy a színésznő kijelentette, hogy mind a hétmillió dollárt eladományozta. Ezután nekiszögezte az alábbi kérdést:

- De akkor még nem ajánlotta fel a teljes hétmillió dollárt jótékony célra?

Heard ekkor azt mondta, hogy helytelen a nő állítása, és megígérte, hogy a teljes összeget felajánlja jótékony célokra. Erre Vasquez így támadott vissza:

- Próbáljon válaszolni a kérdésemre, a mai napig nem adományozta el a válási egyezségből származó hétmillió dollárt? 

Heardnek erre az volt a reakciója, hogy az ígéretet és az adomány szót egymás szinonimájaként használja. Vasquez erre csak annyit mondott, hogy ő viszont nem. Ezután még egyszer megkérdezte tőle, hogy átutalta már a teljes összeget, ekkor Heard bevallotta, hogy ezt még nem tette meg.

profimedia-0691890159
Fotó: Profimedia

- Még nem utaltam, Johnny beperelt! - védekezett Heard, így lényegében exét hibáztatta, miért nem tudta teljesíteni az ígéretét.

Heard azt is kijelentette, hogy őt nem érdekli volt férje pénze, nem akart abból egy fillért sem látni.

Terence Dougherty, az ACLU operatív igazgatója és általános jogtanácsosa korábban vallomást tett az ügyben, és elmondta, hogy eddig összesen 1,3 millió dollárt kaptak adományként Heard nevében. Ebből a pénzből a színésznő 350 ezer dollárt fizetett közvetlenül 2018 decemberében, és azóta nem kaptak tőle semmit. 100 ezer dollárt Depp fizetett, további 350 ezer dollár a Fidelity befektetési társaság alapjából származott. Egy másik 500 ezer dolláros kifizetés a Vanguard befektetési cég számlájáról érkezett, amelyről Dougherty azt mondta, hogy úgy tudja, az Elon Musk alapítványa.

Johnny Depp lányának stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted Lily-Rose Depp legszebb ruháit.

Ezt is szeretjük