Amal Clooney 74 éves édesanyja fantasztikusan néz ki: a csinos Barián nem fog az idő
Amal Clooney édesanyjával mutatkozott ezen a héten.

amal-clooney-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Prince's Trust Awardsot még kedden rendezték meg Londonban, az eseményen Amal Clooney a róla elnevezett díjat adta át az év leginspirálóbb nőjének.

Bár az ügyvédnő férje, George Clooney nem lehetett ott a díjátadón, ugyanis aznap éppen a legújabb filmjét forgatta, ám Amal nem érkezett egyedül a gálára.

Amal Clooney anyja nagyon fiatalos

A kétgyerekes sztár édesanyjával, Baria Alamuddinnal lépett a vörös szőnyegre. A 74 éves asszony elképesztően néz ki, sokan talán el sem hinnék a korát. Lánya egyértelműen tőle örökölte a szépségét. 

GettyImages-1399044857
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

Lányához hasonlóan Baria is lépésről lépésre kigondolta a teljes szettjét, a monokróm stílus jegyei alapján öltözködött fel: egy hófehér nadrágban és elegáns felsőben érkezett a rendezvényre, természetesen a cipője és a táskája is illett a ruházatához.

Az újságíróként tevékenykedő Baria két gyermeket szült férjének, Ramzi Alamuddinnak. Amal 1978 februárjában, Tala 1980-ban született. Érdekesség, hogy amikor Amalt várta, lepénytapadási rendellenesség alakult ki nála, az orvosok azt tanácsolták neki, inkább vetesse el a babát. Az asszony azonban ragaszkodott hozzá, hogy megszüli a kislányát. Két hónapot feküdt a kórházban, végül elsőszülöttje makkegészségesen látta meg a napvilágot.

Lady Gaga édesanyja

Gaga le sem tagadhatná az édesanyját, annyira hasonlítanak egymásra. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Cynthia Germanotta.

Ezt is szeretjük