18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az 50 éves Alyssa Milano meztelen, fürdőkádas képe: irtó szexi kép készült a Bűbájos boszorkák sztárjáról

A felvételen csábosan mosolyog a kamerába, miközben finoman eltakarja a legintimebb részeit.

Alyssa Milano meztelen képe

Alyssa Milano a Bűbájos boszorkák című sorozatnak köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. Az összesen nyolc évadig tartó szériában, amit eredetileg 1998 és 2006 között sugároztak, Phoebe Halliwell szerepét formálta meg. 

Az ötvenéves színésznő a közösségi oldalán elképesztően szexi tartalommal jelentkezett be, amellyel levette a kommentelőket a lábukról.

Alyssa Milano meztelen képe

Az Instagramján közzétett fényképén teljesen meztelenül látható, amint éppen a kádjában vesz egy forró fürdőt. Kezével finoman eltakarja a legintimebb részeit, miközben csábosan a kamerába mosolyog.

„Semmi sem lehet jobb, mint egy forró fürdő fürdősóval, miközben kint esik az eső. Semmi” - írta a posztjában a Bűbájos boszorkák színésznője.

Extra dekoltázsának vonala és a sokat sejtető felvétel megtette a hatását, a tartalom alá csak úgy özönlöttek a kommentek és a dicsérő szavak. Többen megjegyezték, hogy igazi álomnő, akiért bármit megadnának, sokan pedig irigyelték a merészsége miatt.

„Nem vagy semmi! Egy ilyen dögös képpel bejelentkezni, ráadásul egyenesen a kádból. Igazi álomnő vagy!”

„Fantasztikusan elkapott pillanat, az a dekoltázs pedig önmagáért beszél!” - dicsérte egy rajongója.

Jennifer Lopez meztelen fotója

Jennifer Lopeznek a születésnapján került ki az Instagramra élete legmerészebb fotója. A meztelen felvétel óriási sikert aratott rajongói körében. Olyan pozícióban örökítették meg, hogy az énekesnő legintimebb részei nem látszódtak.

Az 53 éves Jennifer Lopez meztelen fotója: az alakja olyan tökéletes, mintha rajzolták volna

Jennifer Lopez meztelen fotójával tarol az Instagramon.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük