A Bűbájos boszorkák Phoebeje boldog édesanya: Alyssa Milano egy szép kislányt és kisfiút nevel

El fogsz olvadni Alyssa Milano cuki kislányától és kisfiától.

alyssa-milano-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alyssa Milano neve a nézők számára a Bűbájos boszorkák című sorozatból lehet ismerős. A misztikus sorozatban ő alakította a Halliwell testvérek legfiatalabbikát, Phoebet 1998-tól 2006-ig. Ez idő alatt rengeteg néző szívébe sikerült belopnia magát. Feltűnt még a Ki a főnök? című sorozatban és a Melrose Place-ben is.

Az évek során nagy változáson esett át, a szeleburdi színésznőből kétgyermekes családanya lett. Egy fiú, a 11 éves Milo és egy kislány, a nyolcéves Elizabella büszke anyukája.

Alyssa Milano gyerekei

A színésznő nagyon szereti csemetéit, akik a szeme fényei. A rajongók mindig nagyon örülnek, amikor megmutatja őket a közösségi oldalain is.

Instagramjára posztolt fényképein csak úgy sugárzik róla, hogy mennyire szereti a napját Milóval és Elizabellával tölteni. Milo sokat nőtt az évek során, a színésznő büszkén öleli át a közös fotójukon. Elizabella egyre jobban hasonlít rá.

Édesanyának lenni nem könnyű, viszont mindig akadnak vicces pillanatok a kicsiknek köszönhetően, erről mesélt Alyssa Milano az Entertainment Tonightnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Nem, még nem látták a Bűbájos boszorkákat a gyermekeim. Sok okból kifolyólag, amelyek közül az egyik az, hogy nagyon sok pasit megcsókoltam a sorozatban. Sok olyan férfit, aki nem az apjuk, szóval egyelőre nem akarom, hogy lássák.

A színésznő megosztotta, hogy kislánya nagyon kritikus vele szemben, és mindig elmondja a véleményét, méghozzá köntörfalazás nélkül.

- Egyszer engedtem Bellának megnézni az Arcátlan című film előzetesét, mert nyilvánvalóan nem akartam, hogy megnézze a teljes filmet. Erre ő csak annyit mondott, miután látta az előzetest: „Anyu, láttam, hogy színlelted azt a csókot." Szerintem akkor rossz színésznőnek nevezett engem. 

Romy Schneider lánya, Sarah

Romy Schneider a 20. század egyik legtehetségesebb színésznője volt, bár Alain Delon volt élete szerelme, mégsem vele kötötte össze az életét. 1966-ban ment hozzá Harry Meyen színészhez, akit egy kisfiúval ajándékozott meg, David 1966. december 3-án született. Meyentől elvált, majd 1975-ben Daniel Biasini felesége lett, aki a személyi asszisztense volt. Lányuk, Sarah Biasini 1977. július 21-én jött a világra. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki napjainkban Romy Schneider lánya.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük