A 49 éves Alyssa Milano fürdőruhában, smink nélkül pózolt: friss fotókon a Bűbájos boszorkák sztárja
Alyssa Milano fantasztikusan néz ki.

alyssa-milano-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alyssa Milano a magyar nézők számára a Bűbájos boszorkák című sorozatból lehet ismerős, a nyolc évadot megélt szériában, amit eredetileg 1998 és 2006 között sugároztak, Phoebe Halliwellt alakította. Csupán 26 éves volt, amikor a szériát vetíteni kezdték.

Hihetetlen, hogy szalad az idő, ugyanis a színésznő idén decemberben már az ötvenedik születésnapját ünnepelheti. 

Alyssa Milano friss fotókon

Instagramjára rendszeresen posztol friss fotókat magáról, a héten egy fürdőruhás és smink nélküli képet rakott ki, amelyen fantasztikusan nézett ki. Több rajongója megjegyezte, hogy mennyire dögös nő.

Bár hazánkban a Bűbájos boszorkákkal lett ismert, már gyerekkorában színészkedett. Csupán hétéves volt, amikor a bébiszittere elvitte az Annie musical meghallgatására, végül beválogatták őt, ezután 18 hónapon keresztül turnézott a színházi társulattal.

Miután véget ért a turné, tévés reklámokban tűnt fel, az 1984-es Old Enough volt a debütáló filmje, illetve a Ki a főnök? című sorozat sztárja lett, egy évvel később Arnold Schwarzenegger oldalán szerepelt a Kommandó című akciófilmben. Az éneklés is érdekelte, a '80-as évek végén poplemezeket adott ki.

1997 és 1998 között a Melrose Place-ben szerepelt, majd megkapta a Bűbájos boszorkák egyik főszerepét. A színészet a mai napig az élete része, legújabb filmje, az Arcátlan a Netflixen jelent meg idén januárban.

GettyImages-1387766440
Fotó: Vivien Killilea / Getty Images Hungary

A magánéletben vérbeli aktivista, karrierje során felhívta a figyelmet az AIDS veszélyeire, támogatja a PETA munkásságát, 2009-ben egy jótékonysági gyűjtést szervezett, hogy a szegényebb országok lakosainak tiszta ivóvizet juttasson el. A #MeToo mozgalmat is támogatta.

Politika témakörben is bátran felszólal, nyíltan demokrata, így a legutóbbi elnökválasztáson Joe Biden mellett állt ki.

2009-ben ment férjhez Dave Bugliari tehetségügynökhöz, két gyermekük született, Milo 2011-ben, Elizabella 2014-ben látta meg a napvilágot.

Fiatalkori fotókon a Titanic idős Rose-a

A magyar nézők zöme a Titanicból ismerheti őt, ezért olyan képeket gyűjtöttünk Gloria Stuartról, amelyek még a karrierje legelején születtek. Olyan felvételt is láthatsz róla, ami élete utolsó évében készült róla.

Ezt is szeretjük