Emlékszel a Huncutka cuki gyereksztárjára? A 41 éves Alisan Porter ma már 3 gyereket nevel
A Huncutka üdvöskéje csodaszép színésznő és édesanya, aki három gyermeket nevel.

alisan porter-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alisan Porter neve a Huncutka című vígjátékkal vált ismertté 1991-ben. A film fogadtatása nemcsak pozitív, hanem negatív kritikákat is kapott, azonban egy dolog biztos: a Huncutkát ezek ellenére mindannyian ismerjük és imádjuk.

A karácsonyi időszak kedvelt klasszikusává vált film főszereplőjét James Belushi alakította, aki egy hajléktalan bűnöző karakterét öltötte magára. Az általa megformált Bill Dancer lánya az imádott Huncutka volt, akit Alisan Porter játszott. Azóta több mint 31 év telt el, azonban az akkor nagy hajú, barna szemű Alisan Porter máig elvarázsolja a képernyő előtt ülőket. A gyereksztár már felnőtt nő, aki három gyermek büszke édesanyja.

Alisan Porter 2022-ben 

A színésznő mindössze hatéves volt, amikor először szerepelt a képernyőkön. A Huncutka vígjátékban tízéves, bájos kislányként ismerhettük meg, aki pár pillanat elnyerte a nézők szívét. A karácsonyi klasszikus mellett még olyan filmekben láthattuk, mint A méltóság nevében, a Vásott szülők vagy éppen a Szeretlek holtodiglan.

 Az 1991-es Huncutka után sok ideig egyáltalán nem vállalt szerepeket, mert belefáradt abba, hogy gyereksztár legyen. Habár a képernyőn sosem látszódott, valójában ő is arra vágyott, mint a többi gyermek: szabadságra és igazi gyerekkorra.

- Egy idő után már nem volt szórakoztató nekem. Nem leltem örömömet a színészetben, mert arra vágytam, hogy normális gyerek lehessek - mesélte Oprah Winfreynek 2015-ben a Where Are They Now?-ban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ahogyan minden tini, ő is átment a nehezebb időszakokon és megtapasztalta a legfontosabb érzéseket: a középiskola után, 1999-ben New Yorkba költözött, és egyre több meghallgatásra járt. Nem sokkal később Los Angelest vette a nyakába és a The Raz banda oszlopos tagja lett, amikor pedig ideje engedte, saját dalokat írt. 

A fiatal felnőtt korszakban még nehezebb évek következtek, ugyanis a sztár drog- és alkoholproblémákkal küzdött. 2007-ben tudta lezárni ezt a fájdalmas és veszélyes korszakot.

A zenéért és az éneklésért egyre inkább rajongott, amelyet nagy szenvedéllyel végzett. 2009-es debütáló albuma után úgy döntött, hogy megméretteti magát egy tehetségkutató keretein belül. 2016-ban a Voice-ban láthattuk, amelyet tehetségének és mentorának, Christina Aguilerának köszönhetően megnyert. 

alisan-porter-kep
Fotó: Getty Images/NBC

Ebben az időben a szerelmi élete is felfelé ívelt, 2012-ben mondta ki a boldogító igent férjének, akitől két gyermeke született: Mason még ebben az évben, Aria 2014-ben látta meg a napvilágot.

Házassága nem volt hosszú életű, mindössze hét évig tartott. 2018-ban ismét szerelmes lett, Justin de Vera táncos oldalán talált rá a boldogságra, akivel már 17 éve jó barátok voltak.

Szerelmétől 2021 októberében született meg kislánya, aki a Shilo nevet kapta. A sztár előszeretettel oszt meg közös családi fényképeket, amelyeken mindig látszik, hogy mennyire jó édesanya. 

Vígjátékszínészek akkor és most

Nem túlzás azt állítani, hogy a ’80-as és ’90-es évek legnépszerűbb családi filmjei a mai napig megállják a helyüket. Nem csak azért nézzük őket szívesen, mert olyanok, mint az időkapszulák, minden egyes képkockájukkal visszarepítenek minket a múltba, poénjaik is ugyanolyan könnyfakasztóan viccesek, mint egykor. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festenek ma az egykori vígjátékszínészek.

Cover-fotó és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük