A Szívek szállodája Roryja 8 év után válik: férje adta be a válási papírokat
Alexis Bledel elválik gyermeke apjától.

alexis-bledel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alexis Bledel, a Szívek szállodája Roryja nyolcévnyi házasság után elválik férjétől, Vincent Kartheisertől.

A szomorú hírt az US Weekly fedte fel először. A férfival egy kisfiút nevelnek, aki idén ősszel lesz hétéves.

Alexis Bledel válik

A 43 éves Kartheiser augusztus 10-én adta be a válási papírokat a Putnam megyei legfelsőbb bíróságon. Az nem derült ki a riportból, mire hivatkozott a válás indokaként. A lap felkereste mindkét fél szóvivőjét, de egyelőre nem kaptak válaszokat a kérdéseikre.

GettyImages-153889981
Fotó: Astrid Stawiarz / Getty Images Hungary

A két színész 2011-ben ismerkedett össze a Mad Men forgatásán, nem vártak sokat azzal, hogy komolyabb szintre lépjenek. 2013 márciusában derült ki, hogy eljegyezték egymást, akkor a férfi még úgy nyilatkozott a lapnak, nagyon szerencsés férfinak érzi magát, hogy Alexis Bledel a menyasszonya.

2014 júniusában, titokban házasodtak össze, egy kicsi és meghitt esküvőt szerveztek, amelyre csak a legközelebbi ismerőseik és szeretteik kaptak meghívást.

2015 őszén szülők lettek, Bledel egy kisfiúnak adott életet, akinek a nevét a mai napig nem árulták el. A színészek hónapokon keresztül be sem számoltak arról, hogy új mérföldkőhöz érkezett az életük, Bledel kollégája, Scott Patterson árulta el egy 2016. májusi interjújában, hogy Alexis anya lett. 

GettyImages-160214953
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

A házaspár csendes és visszafogott életet élt, sokan nem is sejtették, hogy bármi probléma lenne a kapcsolatukkal. Mivel mindketten zárkózott típusú hírességek, így nem feltétlen adott gyanút annak ténye, hogy utoljára 2017-ben léptek együtt a vörös szőnyegre.

Sztárok, akikről talán már el is felejtetted, hogy házasok voltak

Képes összeállításunkban olyan egykori sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akikről már nagy eséllyel elfelejtetted, hogy házasok voltak.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük