A Szívek szállodája Roryja 8 év után válik: férje adta be a válási papírokat

Alexis Bledel elválik gyermeke apjától.

alexis-bledel-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alexis Bledel, a Szívek szállodája Roryja nyolcévnyi házasság után elválik férjétől, Vincent Kartheisertől.

A szomorú hírt az US Weekly fedte fel először. A férfival egy kisfiút nevelnek, aki idén ősszel lesz hétéves.

Alexis Bledel válik

A 43 éves Kartheiser augusztus 10-én adta be a válási papírokat a Putnam megyei legfelsőbb bíróságon. Az nem derült ki a riportból, mire hivatkozott a válás indokaként. A lap felkereste mindkét fél szóvivőjét, de egyelőre nem kaptak válaszokat a kérdéseikre.

GettyImages-153889981
Fotó: Astrid Stawiarz / Getty Images Hungary

A két színész 2011-ben ismerkedett össze a Mad Men forgatásán, nem vártak sokat azzal, hogy komolyabb szintre lépjenek. 2013 márciusában derült ki, hogy eljegyezték egymást, akkor a férfi még úgy nyilatkozott a lapnak, nagyon szerencsés férfinak érzi magát, hogy Alexis Bledel a menyasszonya.

2014 júniusában, titokban házasodtak össze, egy kicsi és meghitt esküvőt szerveztek, amelyre csak a legközelebbi ismerőseik és szeretteik kaptak meghívást.

2015 őszén szülők lettek, Bledel egy kisfiúnak adott életet, akinek a nevét a mai napig nem árulták el. A színészek hónapokon keresztül be sem számoltak arról, hogy új mérföldkőhöz érkezett az életük, Bledel kollégája, Scott Patterson árulta el egy 2016. májusi interjújában, hogy Alexis anya lett. 

GettyImages-160214953
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

A házaspár csendes és visszafogott életet élt, sokan nem is sejtették, hogy bármi probléma lenne a kapcsolatukkal. Mivel mindketten zárkózott típusú hírességek, így nem feltétlen adott gyanút annak ténye, hogy utoljára 2017-ben léptek együtt a vörös szőnyegre.

Sztárok, akikről talán már el is felejtetted, hogy házasok voltak

Képes összeállításunkban olyan egykori sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akikről már nagy eséllyel elfelejtetted, hogy házasok voltak.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük