Emlékszel a Lisa csak egy van csúnyácska főszereplőjére? A 47 éves Alexandra Neldel rengeteget változott azóta

Alexandra Neldel friss képein teljesen máshogyan fest, mint a sorozatban.

alexandra-neldel-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alexandra Neldel neve a hazai tévénézők számára ismerősen csenghet, a színésznő alakította a Lisa csak egy van című sorozat főszereplőjét, Lisa Plenskét. A csúnyácska, ám annál intelligensebb lány szerelmes volt a főnökébe, David Siedelbe, akit Mathis Künzler formált meg.

Aki ismeri a Betty, a csúnya lányt, biztosan felfedez ebben a sorozatban is hasonlóságokat, amely nem a véletlen műve, ugyanis annak a mintájára írták meg a forgatókönyvét. Alexandra Neldel ma már 47 éves, és rengeteget változott a népszerű szappanopera óta.

Alexandra Neldel 2023-ban

Hazánkban a TV2 sugározta az alkotást, a 2005-től egészen 2007-ig vetített sorozat rengeteg néző szívébe belopta magát, ahogyan a színésznő is. Alexandra Neldel karrierje a Lisa csak egy van szériát követően még jobban beindult.

Aki csak a csúnyácska lányra emlékszik, ma már biztosan elsétálna a színésznő mellett az utcán, hiszen hatalmas változáson esett át az évek során. Ráadásul a szappanoperában szándékosan elcsúfították a bájos vonásait, még egy duci jelmezt is magára kellett öltenie, illetve egy vastag keretes szemüveget, hogy még jobban azonosuljon a ráírt szereppel.

A hajszínét elnézve megállapíthatjuk, hogy régebben a szőkés tónust kedvelte, napjainkban azonban sötétbarna frizurával és vidám mosollyal hódít. Olyan alkotásokhoz adta a nevét, mint a Haláli balhé, a Lökött testőrök, a Pasik a csúcson vagy a Mezítlábas szerelem.

Legutolsó tévéfilmje 2021-ben jelent meg Die Sterntaler des Glücks címmel. A hivatalos IMDB-profilja szerint jelenleg nincsenek készülőben lévő alkotásai, amelyekben a nézők viszontláthatnák kedvencüket. 

A közösségi oldalain is titokzatos, nem sokat oszt meg a szerelmi életéről, inkább megtartja magának.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Alexandra Neldel.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Nézd meg, mennyit változott a Betty, a csúnya lány színésznője!

Így néznek ki napjainkban a Betty, a csúnya lány sztárjai.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük