Alec Baldwin és Kim Basinger lánya felrobbantotta az Instagramot - Imádják szexi képeit
Ireland képeitől eláll a lélegzeted, örökölte édesanyja szépségét.

kim-basinger-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Basinger és Alec Baldwin a ’90-es évek ügyeletes sztárpárja volt. Közös filmjük, a Fogd a nőt és fuss! című romantikus vígjáték forgatása alatt melegedtek össze 1991-ben, bár 2001-ben elváltak útjaik, lányukat mindketten imádják. Egy közös gyermekük született, aki a különleges Ireland nevet kapta. Bátran kimondhatjuk, hogy a 24 éves lány nyert a genetikai lottón. Sármos édesapja igéző tekintetét és édesanyja szexi kisugárzását egyaránt örökölte. Nem is fél megmutatni, hogy milyen dögös, Instagramján imádják vadító képeit a követői.

Így fest Kim Basinger és Alec Baldwin 24 éves lánya

Nem csoda, hogy hamar felfigyelt rá a szépségipar, unokatestvéréhez, Hailey Baldwinhoz hasonlóan ő is a modellszakmában kezdett el tevékenykedni. 2013-ban leszerződtette őt a világhírű modellügynökség, az IMG Models, ahol szinte azonnal megtalálták őt a jobbnál jobb munkák. A New York Postban debütált, mint fürdőruhamodell, de láthattad a Vanity Fair magazin hasábjain is pózolni.

Nemcsak külsőleg ütött a szüleire, de a színészi véna is megvan benne, kacsingat a filmvászon felé. Ugyan egyelőre csak kisebb szerepekben csillogtatta meg tehetségét, a Kiütés című filmben Sylvester Stallone oldalán tűnt fel egy mellékszerepben. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Kim Basinger és Alec Badwin 24 éves lánya, Ireland.

Ezt is szeretjük