Alec Baldwin felesége a 4. hónapban vesztette el babáját - Így tudatta a szomorú hírt
Szívszorító Instagram-posztban jelentette be Alec Baldwin felesége, hogy elvetélt.

alec-baldwin-felesége-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alec Baldwin és felesége, Hilaria szeptemberben jelentették be, hogy ötödik közös csemetéjüket várják, ám sajnos a színész kedvese november 11-én szomorú hírt kapott orvosától. Kiderült, hogy elvetélt.

Alec Baldwin felesége idén második alkalommal vetélt el

A 35 éves sztáranyuka egy szívszorító Instagram-posztban közölte rajongóival, hogy mi történt.

- Szomorúak vagyunk, hogy ezt kell közölnünk, de ma tudtuk meg, hogy a negyedik hónapban elvetéltem. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy bár most nem vagyunk jól, de egyszer ismét azok leszünk. Borzasztóan szerencsések vagyunk a négy egészséges csemeténkkel, és erről sosem feledkezünk meg - írta a poszthoz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We are very sad to share that today we learned that our baby passed away at 4 months. We also want you to know that even though we are not ok right now, we will be. We are so lucky with our 4 healthy babies—and we will never lose sight of this. I told Carmen and took this so I could send it to Alec. I guess this is a good way to share it with you too. I told her that this baby isn’t going to come after all...but we will try very hard to give her a little sister another time. I’m really devastated right now...I was not expecting this when I went to my scan today. I don’t know what else to say...I’m still in shock and don’t have this all quite clear. Please no paparazzi...that’s all I ask ❤️

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által megosztott bejegyzés,

Azt is leírta, hogy legidősebb gyermekének, Carmennek nagyon szeretnének egy kishúgot. Amikor elmondta a tragikus hírt kislányának, felvette mindezt videóra, és elküldte a férjének is. A rövid felvételt a közösségi oldalára is posztolta.

- Nagyon csalódott vagyok most, nem erre számítottam, amikor ma elmentem az ultrahangvizsgálatra. Fogalmam sincs, mi mást mondhatnék, még mindig sokk hatása alatt vagyok, és nem is látok még mindent tisztán - fogalmazta, majd a legvégén kérte a sajtó munkatársait, hogy ne küldjék rájuk a paparazzókat ebben a nehéz helyzetben. 

Nem ez volt Hilaria első vetélése, 2019 áprilisában szintén az Instagramon közölte, hogy sajnos az ultrahangvizsgálaton nem érzékelték a pici szívdobogását. A két vetélés között hét hónap telt el.

A pár mindig is nagy családról ábrándozott, egy szem lányuk, Carmen a legidősebb, idén lett hatéves, Rafael négy-, Leonardo három-, Romeo pedig egyéves.

Demi Moore a hatodik hónapban vesztette el babáját

Demi Moore szeptemberben vallotta be, hogy amikor még Ashton Kutcherrel volt együtt, teherbe esett. Sajnos a kicsit a hatodik hónapban veszítették el.

Ezt is szeretjük