Demi Moore a 6. hónapban vesztette el gyermekét - Babapocakos fotóját először mutatta meg
Szívszorító képet osztott meg Demi Moore.

demi-moore-babapocak-ashton-kutcher-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore életrajzi könyve, az Inside Out igen nagy port kavart, hiszen fény derített olyan dolgokra a sztár életéből, amikről korábban senki nem tudott. Ilyen volt például az is, hogy 2003-ban a színésznő három lánya után ismét teherbe esett akkori párjától, Ashton Kutchertől, azonban sajnos hat hónappal később elvesztették a babát.

Babapocakos fotót is mutatott

Erről így nyilatkozott a hihetetlen őszinteséggel megírt memoárjában:

- Magamat hibáztattam, amiért elvesztettük a babát. Már az is kiderült, hogy kislánnyal vagyok várandós, Chaplin Raynek neveztük volna el. Ez 2004-ben volt, egy évre rá, hogy járni kezdtünk. 42 éves voltam, és a méhem már nem működött úgy, mint annak idején, a lányok születésekor. Összeomlottam, amikor kiderült, hogy elvetéltem.

demi-moore-babapocak-nagy
Fotó: Good Morning America Youtube/Screenshot

Ashton biztatott, hogy próbálkozzunk ismét, de nem fogantam meg újra, pedig több termékenységet fokozó gyógyszerrel is kísérleteztünk, de nem működtek. Újra inni kezdtem, hogy betöltsem a bennem tátongó űrt, és erős, addiktív fájdalomcsillapítókat is szedtem. Teljesen elvesztem, a házasságunk is egyre rosszabb lett - áll a könyvében.

A Good Morning America című reggeli műsor vendégeként még többet elárult a tragédiáról, sőt, babapocakos fotót is mutatott, amin jól látható, hogy a terhessége nagyon előrehaladott szakaszában kellett búcsúzniuk a születendő gyermeküktől.

- Nem is igazán tudom szavakkal kifejezni, mennyire elveszettnek, kétségbeesettnek, zavarodottnak éreztem magam. Mintha kihúzták volna a lábam alól a biztos talajt, a család illúzióját. Nagy teher volt ez Ashtonnak is - végül ez tette tönkre a házasságunkat. De ez természetes dolog. Ha valaki megfojt a ragaszkodásával, érthető, ha levegőre vágysz - tette hozzá a műsorban.

Szörnyű gyerekkoráról is mesélt

Alkoholista anyja miatt szörnyű dolgokat kellett átélnie - olvasd el, róla mit írt a könyvében!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük