Saját anyja hagyta, hogy megerőszakolják Demi Moore-t - 500 dollárt fizettek neki érte
Az életrajzi könyvében mesélt szörnyű gyerekkoráról.

demi-moore-anyja-nemi-eroszak-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore a világ egyik legszebb színésznőjeként vonult be a köztudatba, aki olyan filmekben szerepelt, mint a Ghost, a G.I. Jane, a Sztriptíz vagy a Tisztességtelen ajánlat. A siker és a csillogás mögött azonban sötét titok rejtőzött, amiről 56 évesen most először beszél.

Az anyja árusította ki

A most megjelent életrajzi könyvében, az Inside Outban élete számos tragédiájáról megnyílt: a vetéléséről, a függőségéről, alkoholista édesanyjáról és a rémes gyerekkoráról. Utóbbiról egy nagyon durva részletet is elárult a memoárjában, méghozzá azt, hogy 15 évesen megerőszakolta egy férfi, akinek a sztár anyja adott engedélyt az aktusra 500 dollár fejében.

- Az anyám már kamaszkoromban elkezdett magával cipelni a bárokba, hogy velem együtt könnyebben felkeltse a férfiak figyelmét. Az egyik ilyen báros este után hazamentem, és ott találtam egy idős férfit, akinek kulcsa volt a házunkhoz. Ez a férfi aznap megerőszakolt, az aktus után pedig odavetette: "Na milyen érzés volt, hogy 500 dollárért kurvának állítottak?"

Nemcsak a nemi erőszak ténye fájt, hanem az árulásé is. Először el sem akartam hinni, hogy anyám ezt tette velem. Nem biztos, hogy tudta, hogy a szexért fizet a férfi. De az ő kulcsa volt, ő adott rá engedélyt, hogy kettesben maradhasson velem, ő tett ki ennek az egésznek - mesélte el a könyve egy részletét a Good Morning America című műsorban.

Alkoholista anyja cselekedete alaposan rányomta a bélyegét a felnőtt életére, ugyanis a trauma kezelésére az egyetlen általa ismert utat választotta: az ivást. Többször is megjárta a rehabot, legutóbb 2011-ben, az Ashton Kutcherrel való válása után:

- Újra inni kezdtem, hogy betöltsem a bennem tátongó űrt, és erős, addiktív fájdalomcsillapítókat is szedtem. A válás előtt összeomlottam. Nem volt karrierem, nem volt párkapcsolatom, borzasztóan éreztem magam. Füvezni kezdtem, amitől rohamot kaptam, kórházba kellett szállítani.

Ekkor a lányaim, Rumer, Scout és Tallulah már nem bírták tovább nézni az önpusztításom, nagyon leszidtak az életmódom miatt, és kérték, hogy vonuljak be a rehabra néhány hónapra. Miattuk meg is tettem - írta a memoárjában a sztár.

Sztárok alkoholista szülőkkel

Sajnos nem ő az egyetlen híresség, akinek a gyerekkorát tönkretette egy alkoholista szülő. Összeállításunkban megnézheted, kik szenvedtek a részeges anyjuk vagy éppen apjuk miatt!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük