Friss felvételen a 85 éves Alain Delon: volt felesége társaságában fotózták le
Alain Delonról és Nathalie Delonról friss felvételt osztott meg a közös gyermekük.

alain-delon-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delon mindig is népszerűnek számított a nők körében, égszínkék szemeivel bárkit megigézett pillanatok alatt, még a gyönyörű Romy Schneider sem tudott ellenállni neki. Vele végül azért bontotta fel az eljegyzését, mert megismerte Nathalie Barthelemyt.

Alain Delon és Nathalie Delon viszonya

A szívtipró és a fotómodellként dolgozó Nathalie 1963-ban találkoztak egymással Párizsban, egy éjszakai klubban. Akkor a színész hivatalosan még együtt volt Schneiderrel, végül a színésznőt pont a modellért hagyta el, 1964-ben házasodtak össze, majd ugyanebben az évben született meg a közös gyermekük, Anthony. Ő volt az egyetlen nő, akivel eljutott az oltárig a színész. Bár voltak szép pillanataik, sajnos sokat vitáztak, végül Delon megismerte Mireille Darc modellt és színésznőt, ez volt az a pont, amikor Nathalie elhagyta a férfit 53 évvel ezelőtt, 1968-ban. Hivatalosan 1969-ben mondták ki a válásukat.

- Amikor elhagytam őt, mindent magam mögött hagytam. A fiammal és a házvezetőnővel távoztam - nyilatkozta 2018-ban a Paris Matchnek.

Később az Egyesült Államokba költözött a nő a gyermekével, közel harminc év után tért vissza Franciaországba, ám mindig Delon élete része maradt. Napjainkban is roppant nagy szeretet és tisztelet jellemző a viszonyukra. A fiuk, Anthony Instagram-oldalán osztott meg róluk egy friss képet, amelyen a színészlegenda és volt felesége láthatóak együtt. A fotóhoz csak ennyit írt: "maradandó szeretet 53 évvel később." 

Képes összeállításunkban megnézheted Alain Delon és Nathalie Delon közös fotóit.

Ezt is szeretjük