Adele sminkben és anélkül: nagy a különbség a kifestett és a természetes arca között
Adele bátran mutatkozik smink nélkül is.

adele-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adele egy smink nélküli fotóval jelentette be, hogy Emmy-díjat nyert az Adele: One Night Only tévés műsorért.

Ezzel egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy bekerüljön a szórakoztatóipar legelitebb klubjába. 

Adele smink nélküli fotója

Az aranytorkú énekesnő polcán 15 Grammy-, egy Oscar-, egy Golden Globe- és most már egy Emmy-díj is helyet foglalhat. Már csak egy Tony-díj hiányzik, hogy bekerüljön az EGOT-nyertesek elit klubjába, eddig a világon ezt az eredményt 17 embernek sikerült elérnie. Az új díjával büszkén, smink nélkül pózolt.

adele-sminkben-és-anélkül
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Adele

Mint mindenkinél, Adele-nál is van különbség a kisminkelt és a valódi arca között, de szerintünk jól áll neki a természetesség. 2021-ben a NikkieTutorials YouTube-csatorna vendége volt, ahol elmondta, valójában nem szereti sminkelni magát a hétköznapokban, még a védjegyévé vált szemhéjtussal sem bánik túl jól. Ritka, ha ő készíti el a sminkjét, de saját bevallása szerint az messze nem olyan jó, ahogy azt a profik csinálják.

Michael Ashton az egyik sminkese, a férfi a CR Fashion Booknak mondott interjújában mondta el, hogy amikor először dolgozott az énekesnővel, akkor az ő ötlete volt a tusvonal, ami később Adele védjegyévé vált.

- Még mi sem gondoltuk volna, hogy ez ennyire ikonikussá válik. A tusvonal azért illik annyira jól az arcához, mert a mandula formájú szeméhez is passzol. A másik ok, amiért kiállta ez a trükk az idő próbáját, az az, hogy nagyon klasszikus megjelenést kölcsönöz a viselőjének. 

A lány, aki smink nélkül jutott be a szépségverseny döntőjébe

Képes összeállításunkban megnézheted Melisa Raouf fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük