Adam Sandler kamasz lányai már ilyen nagyok - Friss fotókon Sadie és Sunny
Adam Sandlert két kamaszlányával fotózták le az utcán.

adam sandler cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adam Sandler és felesége, Jackie 2003-ban házasodtak össze. A házaspárnak első gyermeke, Sadie 2006-ban, míg a második lánya, Sunny 2008-ban jött a világra.

A kislányok mára kamaszokká cseperedtek, a nagyobbik Sandler lány idén a 14., míg a kisebbik 12. születésnapját ünnepelheti. A két testvért legutóbb édesapjuk társaságában sikerült lefotóznia egy paparazzónak.

Adam Sandlert lányai társaságában fotózták

Adam Sandler és a lányok éppen a család imádott kutyusát sétáltatták együtt, a színész láthatóan nem szerette volna, ha felismernék az utcán, így kapucniban és napszemüvegben mutatkozott. A buldogot Sadie sétáltatta, míg Sunny mögöttük futott.

Érdekesség, hogy míg Sandler a filmjeiben mindig laza és engedékeny családapát alakít, addig a valóságban rengeteget aggodalmaskodik szülőként, erről 2014-ben a The Huffington Postnak vallott.

- Állandóan nyugtalankodom szülőként. Az élet megtanított rá, hogy amíg a gyerekeid idegesek, addig te magad is zaklatott vagy. Még ha az ég világon nincs semmi bajuk, még akkor is aggódsz. Azért vagy mindig ideges, mert azt szeretnéd, ha a gyermekeid boldogok lennének. Most már értem, hogy anno az én szüleim miért mondták: "légy jó, és vigyázz magadra." Gondoskodni arról, hogy a családodban mindenki jól legyen, ez a legfontosabb feladat. Ha valamelyik szeretted megbántódik, akkor te is sérülsz - vallotta be akkor.

Gondoskodó édesapa, aki odáig van a két lányáért, szintén a The Huffington Postnak árulta el, hogy amióta gyerekei vannak, nem hajlandó üzleti vacsorákra elmenni este fél tízkor, ami még fiatalabb korában bőven belefért az életébe. Napjainkban maximum este hat vagy hét óra az az időpont, amire rábólint, de ha később kell valahol megjelennie, már feszülten érzi magát.

A szemfüles rajongók Sadie-t és Sunnyt több Adam Sandler-filmben is kiszúrhatták már, a lányok feltűntek egy pillanatra a Gyagyás gyilkosság, a Kavarás, a Nagyfiúk 2 vagy éppen a Kellékfeleség című filmekben.

Adam Sandler felesége ilyen csinos

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos nő Adam Sandler felesége, Jackie.

Ezt is szeretjük