Jennifer Anistonnak emiatt szól be Adam Sandler állandóan: a színésznő a tévéműsorban árulta el

Adam Sandler rendszeresen beszól Jennifer Anistonnak.

GettyImages-1474006099
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Március 31-én debütál Jennifer Aniston és Adam Sandler új vígjátéka, a Gyagyás gyilkosság 2. része a Netflixen.

Ennek alkalmából Jimmy Fallon meghívta a műsorába a színésznőt, aki a Sandlerrel való viszonyáról is vallott. 

Adam Sandler beszólása Jennifer Anistonnak

A két színész már több mint harminc éve szoros barátságot ápol egymással, derült ki a műsorból. Jimmy Fallon erre egyből megkérdezte, hogy az elmúlt évtizedekben adtak-e egymásnak karriertanácsot, Aniston erre rávágta, hogy nem, azonban a férfiválasztásai kapcsán rendszeresen megkapja a kritikát a kollégájától.

GettyImages-1474006101
Fotó: Marc Piasecki / Getty Images Hungary

- "Mégis mit művelsz?" Ezt általában arra mondja, ha valakivel randizom, ilyesmiket vág a fejemhez: "Mégis mit művelsz? Mi a franc bajod van neked?"

Bár Sandler rendszeresen beszól neki a pasiügyei miatt, ez nem tudja megmérgezni a kapcsolatukat, sőt, bevallotta, imád gondoskodni férfi kollégájáról.

- Annyira sok energiát fektet abba, hogy törődjön a szeretteivel, azonban saját magáról mindig megfeledkezik. Sajnálom, hogy az országos tévéadóban szólok be neked, Adam, de erről muszáj tudnod. Mindig van egy gyógynövényekből álló fegyvertáram a lakókocsimban, és ha tehetem, akkor ezekből turmixokat készítek neki, illetve mindenféle kínai gyógynövénnyel látom el, ha kimerült. Olyan vagyok, akár egy mozgó gyógyszertár. A forgatásokon mindig én vagyok az orvos - tette hozzá.

Adam Sandler lányai

Szerinted melyik lány kire ütött?

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük