Friss fotón az ABBA szőke szépsége: a 71 éves Agnetha a csapat többi tagjával állt össze
Az ABBA új albuma novemberben jelenik meg Voyage címmel.

agnetha-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ABBA volt a 20. század egyik legnépszerűbb svéd csapata, 1972 és 1982 között az egész világot meghódították fülbemászó slágereikkel, olyan örökzöldeket adtak ki, mint a Dancing Queen, a Waterloo, a Mamma Mia, a Gimme! Gimme! Gimme! vagy a The Winner Takes It All. Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad és Agnetha Fältskog négyese most újra összeállt, új lemezük, a Voyage idén novemberben jelenik meg.

Az ABBA tagjai visszatértek egy új albummal

Korábban már szóltak arról a hírek, hogy a négy énekes újra összeállt azért, hogy friss zenéket gyártsanak együtt, végre történtek fejlemények az ügyben, ugyanis a csapattagok szeptember 2-án jelentették be, hogy a Voyage című albumuk november 5-én érkezik. Már két még sosem hallott dalt ki is adtak róla, az egyik az I Still Have Faith In You, a másik pedig a Don't Shut Me Down.

"Imádtunk újra összejönni a Voyage kedvéért. Még stúdióba is vonultunk, hogy felvegyünk pár új dalt, néhányat majd hallani fogtok a koncerten is" - fogalmazták a honlapjukon.

A lemezük tíz vadonatúj dalt tartalmaz, még külön koncerteket is tartanak majd a londoni Queen Elizabeth Olympic Parkban 2022-ben. Természetesen nemcsak az új számaikat, hanem a régi, nagy slágereiket is előadják. Utolsó albumuk negyven évvel ezelőtt jelent meg The Visitors címmel. 

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az ABBA tagjai az elmúlt évtizedek alatt.

Ezt is szeretjük