18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Minden idők 5 legjobb filmes szexjelenete +18!

Világszerte megszavaztatták a nézőkkel, hogy mely filmbeli szexjeleneteket találták a legjobbnak: íme, az első 5!

5. Madonna, William Dafoe – A tanú teste

Madonna filmbeli alakításai általában inkább citrom-, mint Oscar-díjasok, de ha szexjelenetre kerül a sor, akkor a pop királynője egyből elemébe kerül!


Az 1993-as A tanú teste is begyűjtötte a pocsék filmeknek járó Arany Málna-özönt, de legalább az erotikus részek jól sikerültek: az enyhe szado-mazotól kezdve mindenféle érdekességekkel megtámogatott jelenetek annyira megkapták a szavazók fantáziáját, hogy az 5. helyre tették a gyilkos Madonna és az ügyvédet játszó William Dafoe játszadozásait. Maga a film annak idején meghökkenést keltett kőkemény szexjeleneteivel, amelyek szokatlanok voltak egy mainstream thrillertől.

4. Sharon Stone, Michael Douglas – Elemi ösztön

A tanú testét kritizálóknak egyik legfőbb érvük az volt, hogy a film mindössze az Elemi ösztön felvizezett változata, és lám, a Sharon Stone-t világhírűvé tevő thriller itt is megelőzte Madonna filmjét. A durva szexjelenetekkel teli filmet akkor magasan jegyzett hollywoodi színésznők sora utasította vissza, mondván, ennyire kemény akciót ők nem vállalnak.


A viszonylag ismeretlen Sharon Stone nevetséges félmillió dolláros gázsit kapott, de az Elemi ösztön villámgyorsan világsztárrá tette: a bemutató után mindenki hírhedt jelenetein csámcsogott. A szavazók pedig máig jól emlékeznek ezekre, bizonyíték erre a lista 4. helye!

3. Heather Graham, Joseph Fiennes – Magassági mámor

A dobogó legalsó fokán is egy erotikus thriller található, úgy látszik, a szex és izgalom keveréke nagyon népszerűnek bizonyult a szavazók körében. Tény, hogy Graham és Fiennes jelenete minden kompromisszumtól mentes, a bevonulás a szőnyegre pedig különösen emlékezetes marad!


A kukkoló fekete macskával megspékelt jelenet szerezte meg a lista bronzérmes pozícióját. A film egyébként még inkább túlpörgette Nicci French eredeti regényének fülledt erotikus hangulatát, ami önmagában sem kis teljesítmény!

2. Carré Otis, Mickey Rourke – Vad orchideák

Egy ilyen listán Mickey Rourke felbukkanása nem tartozik a meglepetések közé, az viszont már annál inkább, hogy a színész nem a 9 és ½ hétnek köszönhetően szerepel a legjobbak között!

Rourke a Vad orchideákban is különc és konvenciókra fittyet hányó milliomost játszik, aki Rióban keveredik kapcsolatba egy fiatal jogászlánnyal. Az erotikus film eredetileg annyira korhatárosra sikerült, hogy alaposan meg kellett vágni, méghozzá radikálisan: a rendező Zalman King viszont csak nagyon vonakodva nyúlt hozzá az első verzióhoz.


Azért még így is maradt fülledt jelenet rendesen: az egyik pletyka szerint a forgatáson egymásba szerető Otis és Rourke élesben szeretkeztek. A szóbeszédet mindkét színész tagadta, de a rendező King már nem – persze lehet, hogy ez is csak a plusz publicitást szolgálta. Azt, hogy milyen lehetett az eredeti, vágatlan verzió, a 2. helyezett szexjelenet után jobb, ha az olvasók fantáziájára bízzuk!

1. Angelina Jolie, Antonio Banderas – Eredendő bűn

Ha az 5. helyezett film is sorra kapta az Arany Málna-jelöléseket, az elsőtől sem szégyen ugyanez: Angelina Jolie-t ugyanis többek között az Eredendő bűnért jelölték a legrosszabb színésznőnek járó díjra.


Az 1969-es Truffaut-film remake-je elsősorban nem is az alakítások, hanem Jolie és Banderas forró jelenetei miatt híresült el: az eredeti anyag olyannyira kemény szexet tartalmazott, hogy több percet ki kellett vágni belőle a cenzorok kérésére.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A maradék még így is meglehetősen látványosra sikerült: Hollywood tán legszebb színésznője és a spanyol macsó szeretkezése mindenesetre a nemzetközi szavazás alapján minden idők legjobb szexjelenetévé választatott!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük