18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Sztárok, akik pornóval kezdték
18 éven felülieknek!
Cameron Diaz, Jackie Chan, Sylvester Stallone karrierjük kezdetén mind a megélhetésükért pornóztak!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagyon ritka, hogy egy színész egyből befut, és ünnepelt hollywoodi csillag lesz – a többségnek keservesen meg kell küzdenie hónapról hónapra a puszta megélhetésért.

Helen Mirren

És mikor a megélhetés a tét, szinte bármit elvállalnak. Kulimunkát, reklámokat, no és pornófilmezést is, amely az előzőeknél kényelmesebb és gyorsabb jövedelmet biztosít. Nézzük, kik kezdtek Hollywood nagyjai közül erotikus filmekben!

Peter O’Toole, Helen Mirren

A két filmsztár már bizonyos fokú elismertségre szert tett, mikor elvállalták szerepüket Tinto Brass hírhedt szoftpornó – vagy durva erotikus? – filmjében, a Caligulában. Az eredeti, Brass által forgatott verzióban minden volt, amivel sokkolni lehet a közösséget: maszturbálás, orgiák, ökölszex, transzvesztita jelenetek, testvérszerelem és nemi erőszak.

Az eredeti 210 perces szalagot csak egy cannes-i hivatalos vetítésen mutatták be, a legdurvább részektől megfosztott 150 perces verzió még így is óriási botrányt tudott kavarni, többek között egy hatperces kőkemény szexjelenettel. O’Toole és Mirren karrierjét nem túlzottan rendítette meg a Caligula: a fehérorosz származású színésznő nemrég még II. Erzsébetet is eljátszhatta!

Sylvester Stallone

A Rocky és a Rambo csupa izom akcióhőse sem gyerekfilmekben kezdte karrierjét: Stallone kigyúrt testére először a pornóipar figyelt fel. Szerény, de szinte életmentő 200 dollárt kapott 1970-ben, amikor elvállalta a The Party at Kitty and Stud’s című kemény pornóban Stud szerepét.

Miután az „olasz csődör” világhírű lett, a filmet újravágva és kiherélve – illetve a legdurvább jelenetektől megfosztva – újra kiadták, így az Italian Stallion and Cocky címre átkeresztelt alkotás minden rosszabb szupermarketben is elérhető volt kőkemény két dollárért.

Jackie Chan

Mielőtt harcművészeti legendává és milliók kedvenc sztárjává nőtte ki magát, Jackie Chan napról napra élő, komoly anyagi gondokkal küszködő kezdő színész volt. Azonnal megragadta hát a lehetőséget, mikor felajánlották neki a kínai A családban marad című „vígjáték” egyik főszerepét.

A nevetésen kevesebb hangsúly volt, annál több a szexen: a 21 éves Chan az egyik leghíresebb helyi pornószínésznővel gyakorolja az ágyakrobatikát a filmben.
- Szükségem volt a pénzre, bármit elvállaltam. Egyáltalán nem szégyellem a filmet. Az akkori pornó azért nem volt olyan durva, mint napjainkban – mondta ifjúkori zsengéjéről Chan.

Colin Farrell

A S.W.A.T. és a Miami Vice sztárja mindig is igen jó pasinak számított, és ezt a kamerák előtt is bizonyította.

A jóképű színész sikertelenül próbálta megakadályozni, hogy volt barátnője, a playmate Nicole Narain egy kiadóval összeállva megjelentesse negyed órás szexvideójukat. Farrell pert indított a kiadó és Narain ellen, de az anyag kiszivárgott, és a dirtycolin.com weboldalon milliók nézhették meg. Az oldal egy nap alatt összeomlott a terheléstől, de a kópiák hatalmas népszerűségnek örvendenek azóta is a fájlmegosztó oldalakon.

Cameron Diaz

A pályáját modellkedéssel kezdő szépség karrierje kezdetén elég vad életet élt, és ezt egy 1992-es szoftpornó videóban is bizonyítja, amelyből néhány részlet az internetre is fölkerült.

A She’s No Angel: Cameron Diaz című félórás alkotásban sor kerül néhány forró jelenetre: a színésznő sűrített levegő segítségével játszadozik melleivel, bőrcuccba vágja magát, majd szado-mazo jelenetekben fenyíti meg társait.

A videó nem meglepő módon kiszivárgott, de a bíróság megtiltotta terjesztését. Szintén nem meglepő módon ez egyáltalán nem zavart egy orosz céget, akik piacra dobták a filmet, megspékelve Diaz meztelen fotóival egy korai portfóliójából.

Ezt is szeretjük