4 leszbikus sztár, akiről sosem gondoltad volna

Van, aki kimondja, van, aki titkolja – sztárhölgyek, akikről senki nem sejtette, hogy saját nemükhöz vonzódnak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Manapság a sztárok közül egyre többen próbálnak reflektorfénybe kerülni leszbikus vagy biszexuális hajlamaik fitogtatásával. Ha egy énekesnő vagy színésznő egy kis ingyen reklámra vágyik, a leggyorsabban egy pikáns leszboszi affér megszellőztetésével röppenhet a pletykalapok címoldalára.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Vannak azonban olyan hölgyek is, akik nem maguk gerjesztik a pletykát, és a sajtó évekig csak találgatja, vajon melyik nemhez vonzódnak valójában. Íme, négy sztárhölgy, akinek nagy valószínűség szerint akadt már valamilyen kalandja más nőkkel.

Oprah Winfrey

A népszerű amerikai műsorvezetőnő magánélete gyermekkorától kezdve tragédiák egész sorozatát rejti. Férfi családtagjai rendszeresen molesztálták, kilenc évesen megerőszakolták, alig 14 esztendősen pedig gyereket szült, ám a baba rövidesen meghalt. Az 55 éves sztár életében jöttek-mentek a férfiak, nős emberrel is volt viszonya, sőt, 1981-ben szerelmi csalódás miatt öngyilkosságot akart elkövetni. Állandó súlyproblémái és időről időre jelentkező depressziója mögött saját bevallása szerint magánéleti kudarcai állnak.

Van azonban egy ember, aki mindig mellette áll, és a segítségére siet, mégpedig nem más, mint Oprah legjobb barátnője és munkatársa, Gayle King.

A szintén 55 esztendős Gayle két gyermek anyja, ám kapcsolata olyan szoros a műsorvezetőnővel, hogy törvényszerűen szárnyra keltek a leszbikusságukat firtató pletykák. A bevallottan saját neméhez vonzódó színésznő, Rosie O’Donnel Howard Stern rádióműsorában ecsetelte, hogy számára Oprah és Gayle érzelmileg teljesen olyanok, mint egy leszbikus pár. A hölgyek cáfolják a híreszteléseket, ám elmondásuk szerint a pletyka nem zavarja őket.

Meredith Baxter

A 62 éves amerikai színésznő háromszor ment férjhez, és öt gyermeknek adott életet, így óriási megdöbbenést váltott ki világszerte, amikor bejelentette, valójában saját neméhez vonzódik. A Családi kötelékek című tévésorozat sztárja a közelmúltban az Advocate magazinnak adott interjújában vallotta be, hogy leszbikus.

A hatvanadik évén túl is elragadó Meredith első férje Robert Lewis Bush volt, akinek házasságuk öt éve alatt egy fiút és egy lányt szült. 1974-től 1989-ig David Birney színész felesége volt, frigyükből további három gyermek született. 

Harmadik férjével, Michael Blodgett forgatókönyvíróval öt évig éltek együtt, majd 2000-ben váltak el. Ekkoriban Meredith saját bevallása szerint már sejtette, hogy a nőkhöz vonzódik, 49 évesen volt is egy titkos leszbikus románca. Tavaly a National Enquirer című lapban megkezdődtek a találgatások, miután a színésznőt egy romantikus hajókiránduláson látták egy barátnőjével. Decemberben aztán az Advocate-nak adott őszinte interjúban a sztár bevallotta titkát. Nyíltan beszélt négy éve tartó kapcsolatáról élettársával, Nancy Locke-kal, valamint arról is, hogy gyermekei milyen megértően fogadták leszbikusságának hírét.

Alanis Morisette

A kanadai származású énekesnő nem csak nagyszerű lemezeivel, hanem zűrös magánéletével is újra meg újra reflektorfénybe kerül. A 35 éves hírességnek nincs szerencséje a férfiakkal, így aztán nem meglepő, hogy néha a szebbik nemnél keres vigasztalást. A hétszeres Grammy-díjas popsztár Howard Stern műsorában nyíltan beszélt arról, hogy fiatalabb éveiben volt egy időszaka, amikor leszbikus románcok egész sorozata követte egymást. Végül aztán mégis a férfiaknál horgonyzott le, ám mint mondja, nagyszerű élményeket köszönhet női szeretőinek. A színészettel is próbálkozó Alanis több tévésorozatban is eljátszott már leszbikus karaktert.

A Kés/alatt című nagysikerű széria három epizódjában Poppyt, a leszbikus aneszteziológust alakítja, és csókot vált a Lizt megformáló Roma Maffiával. A Szex és New York egyik részében pedig Sarah Jessica Parkerrel cuppannak egymásra, ám ez a jelenet az énekesnő bevallása szerint nem tartozik a kedvencei közé.

Queen Latifah

A 39 éves R&B-királynőről évek óta pletykálják, hogy a saját neméhez vonzódik, ő pedig rendre kitérő válaszokat ad az érdeklődő riportereknek. Az amerikai énekesnő a szexuális orientációját firtató kérdésekre nem mond se igent, se nemet, nemrégiben azonban bizonyítéknak is beillő képek kerültek elő. Tavaly ősszel a National Enquirerben kompromittáló fotók jelentek meg az aranytorkú hírességről, aki egy leszbikus orgián sztriptíztáncosnőkkel dorbézolt. A Chicago sztárja barátnőivel egy kétes hírű nightklubban mulatott, ahol a táncosnők igencsak erotikus produkcióval kápráztatták el őket. Egy szemtanú beszámolója szerint a műsor után az énekes-színésznő kérésére a lányok csatlakoztak az ekkor már meglehetősen részeg bulizókhoz, és tovább incselkedtek velük.

Ennek aztán meg is lett a hatása, a felajzott párok egymás után tűntek el, hogy szabadon kiéljék vágyaikat. A botrányos fotókon egyértelműen látszik, hogy Queen Latifah mennyire élvezi az orgiát.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Bár a leleplezett híresség nem kommentálta a képeket, erre talán nincs is szükség, hiszen magukért beszélnek.

Ezt is szeretjük