3 ellenállhatatlan szívtipró, aki a pasikra bukik

Akadnak olyan meleg férfiak, akikről nehéz elhinni, hogy valójában saját nemükhöz vonzódnak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár szinte minden férfisztárról megszellőztetik, hogy meleg - többek között Keanu Reeves, Will Smith és Tom Cruise is gyanús egyeseknek -, van, akinél tényleg beigazolódik a feltételezés.

Richard Chamberlain

Richard Chamberlain sokaknak még mindig Ralph atya a Tövismadarakból - a sármos és ellenállhatatlan pap, aki végtelennek tűnő epizódokon keresztül azon vívódott, a szerelmet vagy a hitet válassza.


Tény, hogy a hetvenes-nyolcvanas években rengeteg szívtipró karaktert osztottak az amerikai színészre, elég csak a Monte Christo grófjára, a Három testőrre vagy a Bourne rejtély eredeti, 1988-as változatára gondolni. Bár a miniszériák királyának is becézett sztárról - a már említett Tövismadarak is e kategóriába tartozik - korábban is felröppentek hírek állítólagos homoszexualitásával kapcsolatban, ő egészen 2003-ig várt a nagy coming-outtal.

Az akkor megjelent életrajzi kötetében - Shattered Love - mesélt először másságáról, illetve arról, hogy annak idején nem önszántából döntött a titkolózás mellett, hanem kötelezték rá. A ma már 75 éves színész egyre kevesebbet forgat, csupán epizódszerepeket vállal olyan sorozatokban, mint a Kés alatt és a Született feleségek. Helyette inkább párjával, Martin Rabbett ügynök-producerrel tölti az időt Hawaii szigetén lévő házukban, akivel még 1987-ben, Az elveszett aranyváros fosztogatói című kalandfilm forgatásán ismerkedett össze.

George Michael

A nyolcvanas évek sikerduója, a Wham! szőke szívtiprójáért, a görög származású George Michaelért - valódi neve Georgios Kyriacos Panayiotou - rengeteg tinilány rajongott akkoriban.

És titkon mindannyian arra vágytak, bárcsak ők díszíthetnék a karácsonyfát az énekessel a Last Christmas című 1984-es sláger videójában. A kimondottan szép nőkkel, nem egyszer híres modellekkel forgatott klipek - például a Too Funky - azt a látszatot keltették, Michael él-hal a gyengébbik nem képviselőiért. Végül egy botrányos véletlen buktatta le: 1998-ban egy álruhás rendőr kezdett ki vele egy Los Angeles-i vécében, majd miután a sztár belement a játékba, letartóztatta.


- Követtem a mellékhelyiségbe, és aztán ez a zsaru - persze akkor még nem tudtam, hogy az - elkezdett flörtölni velem. Olyasmi volt az egész, hogy megmutatom az enyémet, ha te is megmutatod a tiédet, aztán, ha megmutattad, majd jól megbilincsellek - mesélte később az MTV-ben.

Mindenesetre ezután nem volt miért titkolóznia, ráadásul sikeresen a maga hasznára fordította a kínos incidenst: az Outside című dalhoz készült klipben ugyanis kifigurázta saját magát, no meg persze a képmutató társadalmat is. A 46 éves énekes karrierje - drogbotrányai ellenére - azóta is töretlen, melyet több mint százmillió eladott album, rengeteg toplistás sláger, két Grammy és számos más díj is jelez. Ami a magánéletét illeti, 1996 óta Kenny Goss egykori edzővel él, akivel régóta tervezik, hogy hivatalossá teszik kapcsolatukat.

Tab Hunter

Az 1931-ben, eredetileg Arthur Andrew Kelmként anyakönyvezett, vakítóan kék szemű sztár maga volt a megtestesült erotika és férfiasság az ötvenes évek mozijaiban. Olyan filmekben, mint a Saturday Island vagy a That Kind of Woman, melyben Sophia Loren volt a partnere, gyakorta elkápráztatta a hölgynézőket izmos felsőteste szexis látványával.

Mégis, egy idő után legalább annyit cikkeztek állítólagos homoszexualitásáról, mint arról, mely hollywoodi szépségeket - egyebek között Natalie Woodot - sikerült ágyba cipelnie. Bár a sajtó meglehetősen kíméletlenül kitárgyalta a színész magánéletét, Hunter tudta jól, hogy a mozilátogatók nem rá, mint emberre voltak kíváncsiak. Sokkal inkább azokra a jóképű, szomszédfiús-cowboyos-tengerész karakterekre, melyeket megszemélyesített.


Ezért egészen 2005-ig várt a nagy vallomással: végül akkor megjelent életrajzi kötetében - Tab Hunter Confidential: The Making of a Movie Star - ismerte el, hogy a férfiakhoz vonzódik.

- Nagyon nehéz volt ez nekem, hiszen kettős életet kellett élnem. Volt egy magánszférám, melyről sosem beszéltem, és hát nem is beszélhettem akkoriban. És megvolt a csillogó hollywoodi életem, melyben sikeres akartam lenni - írta.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A kötetből az is kiderült, hogy a most 77 éves, producerként ténykedő Huntert a Psycho ugyancsak meleg megformálójához, Antony Perkins-hez fűzte kapcsolat, majd Ronnie Robertson korcsolyabajnokkal melegedett össze. 25 éve azonban Allan Glaserrel él egy kaliforniai városban.

OLVASD EL EZT IS!

  • barack obama
  • leonardo dicaprio

2008 legtökösebb pasijai

  • angelina jolie
  • lindsay lohan

Hollywood legnagyobb kamu leszbikusai

Ezt is szeretjük