8 gyönyörű középkori vár, ahova elvisz a MÁV: mintha megállt volna az idő a falaik között

Meseszép, nagy múltú magyar várakat érhettek el a MÁV járataival.

boldogkoi

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kirándulások során előszeretettel fedezi fel az ember az értékes természeti kincseken túl az ország épített örökségét is. A múlt fontos darabkáit jelentik a régmúlt emlékét őrző, több száz éves várak.

A várromok, kastélyok egykori lakóinak története sokakat magával ragadhat, miközben az ember hosszú, küzdelmes évszázadokat repülhet vissza az időben a masszív falak árnyékában pihenve túrája során.

Vonattal elérhető várak

Bármerre induljon is útnak a család, számos izgalmas pontot találhat kirándulásaihoz, a várhegyek csúcsairól pedig csodás panoráma tárulhat szeme elé, ami maradandó élmény lesz mindenkinek. Ehhez most segítséget is kaphattok: a MÁV 50 vár és kastély vonattal című kiadványában hasznos tippek és izgalmas történetek kíséretében sorolja fel a gyönyörű, vasúton is elérhető várakat országszerte. Ebből szemezgettünk néhány remek desztinációt.

(Borító- és ajánlókép: Országalbum/rszolovi.)

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük