8 strapabíró, kényelmes túradzseki 20 ezer forint alatt: tavaszi kirándulásokon imádni fogod

A kényelmes, mutatós túradzsekik a legjobb választások a még hűvös tavaszi reggelekre.

GettyImages-153572085
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kirándulás élménye nagyban függ az öltözet kényelmes mivoltán is: kevésbé strapabíró, az időjárás viszontagságait nem ellensúlyozó ruhadarabokban a legszebb útvonalakon tett túra is keserű szájízzel maradhat meg az ember emlékezetében.

A hosszas meneteléshez, a szintkülönbségek legyőzéséhez elengedhetetlen az időtálló, kényelmes túraöltözet: a legtöbb kétségtelenül a bakancson múlik, de a még meglehetősen hűvös tavaszi reggeleken egy jól megválasztott túradzseki is alapdarab lehet a szettben.

Túradzsekik tavaszra

Bár az alkalmanként tett, néhány kilométeres gyalogtúrákra nem feltétlenül szükséges a speciális túraruhák beszerzése, ha gyakori túrázó vagy, érdemes minőségi, strapabíró, jól szellőző, mégis kellőképp vízhatlan típusra beruházni. Az ár, mint mindig, ebben is fontos szempont, de megfizethető áron is belefuthat az ember remek ajánlatokba.

Az alábbi körképben a pillanatnyi árak szerepelnek, melyek idővel változhatnak, a pontos árakat keresd az adott üzletben vagy webshopon!

(Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary.)

Ismered az ország tájait? Teszteld a tudásod!

Magyarország csodás helyeit ismerni kell: ha szeretsz kirándulni, biztosan nem okoz majd gondot megválaszolni a kérdéseket!

Ezt is szeretjük