Imádják a túrázók ezt a 8 gyönyörű falut a kéktúra útvonalán: önmagukban is megérik az utazást

Mesebeli szépségűek Magyarország falvai az Országos Kéktúra vonalán.

Falvak a kéktúra vonalán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Magyarország leghíresebb és legnépszerűbb turistaútja az Országos Kéktúra, mely az Írott-kőtől Hollóházáig 1167 kilométeren csodálatos tájakat szel végig, érintve gyönyörű hegységeinket, vizeinket és településeinket.

A kéktúra olyan vidékekre kalauzolja el a kirándulókat, amelyekről sokan talán nem is hallottak korábban, de legalábbis nem tűzték bakancslistájukra, mégis felejthetetlen élményt jelenthet felkeresésük. A meseszép tájegységek elvarázsolják az embert minden útja során.

Falvak a kéktúra vonalán

Akár a kéktúra jelzését követi valaki, akár csak egy tartalmas, mégis pihentető hétvégére vágyik, érdemes Magyarország kevésbé frekventált településein eltöltenie néhány napot, hogy feltöltődve, örök emlékekkel gazdagodva térhessen haza otthonába.

(Borító- és ajánlókép: Országalbum/zeketomi.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük