Fedezd fel Tunéziát a budapesti metróval: képeken az ország mesés tájai
Kortárs fotósok szemén keresztül ismerheted meg az egzotikus országot.

foti peter tamarza
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal egészen újszerű élménnyel kedveskedik a budapesti metrók utazóközönségének. November elejétől december végéig te is megcsodálhatod Tunézia meseszép tájait az M2-M3-M4-es metróvonalakon.

A kiállítás célja felerősíteni a magyarok körében a tényt, miszerint Tunézia sokkal több egy népszerű tengerparti nyaralóhelynél. A tunéziai turisztikai hivatal budapesti képviselete hat magyar fotós szemén keresztül mutatja be az egzotikus ország szépségeit a magyar utazóközönségnek. Konkoly-Thege György, Fóti Péter, Kiss Gergely, Gyulai Kinga, Bódis Krisztián és Zsoldos Alexandra impozáns fotói 2017. november 6. és december 31. között lesznek megtekinthetőek az M2-M3-M4-es metrószerelvényekben.

Fedezd fel Tunéziát a budapesti metróval!

A Mediterráneum egyik gyöngyszeme okkal népszerű a magyarok körében. Mindössze kétórás repülőúttal egy másik kontinens egzotikus világába csöppenhetsz, ahol a szezon sosem ér véget, a türkizkék tenger, a homokos partok, a pálmafák, az all inclusive szállodák mellett pedig a kulturális, történelmi és gasztronómiai értékek is jócskán növelik a hely vonzerejét. Tunézia népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az idei őszi szünetben is sok magyar család választotta ezt a desztinációt.

A képek olyan mesés tájakra repítenek el, mint Karthágó, Tunisz, Mahdia, Monasztir, Djerba, Tamarza, Tozeur, a Chott el Djerid sós tó, Sidi Bou Said vagy El Jem. Ízelítő gyanánt tekints meg párat a remekművekből!

Ezt is szeretjük