8 mesébe illő vasútállomás Magyarországon: már ezért megéri vonatra szállni

Gyönyörű vasútállomások találhatók szerte az országban.

Szép vasútállomások Magyarországon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vasúttal bejárni az országot igazi élmény, a döcögő vonatok ablakából kitekintgetve meseszép helyeket csíphetnek el az utazók. Akad azonban olyan, amikor már maga a vasútállomás is csodálatra méltó.

Bár bizonyára sokan várakoztak már elhanyagoltabb, kevésbé impozáns megállóban, aki igazán nyitott szemmel jár, számos gyöngyszemet megcsodálhat útjai során. Ehhez pedig nem is kell távoli országok felé venni az irányt.

Meseszép vasútállomások Magyarországon

Csodás vasútállomások és megállóhelyek itthon is megbújnak egy-egy településen. Van köztük építészeti remekmű, mást csodálatos természeti környezete tesz egyedülállóvá, van, ahol varázslatos hangulatú szőlőlugasos beálló alatt várakozhatnak az utasok, vagy megtekinthetik a történelem egy fontos darabkáját. Már ezért megéri a vonat indulásánál kicsit korábban érkezni az állomásra.

(Borító- és ajánlókép: Wikipédia/Molnár Bence - Bencemac.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük