8 meseszép, eldugott nudistastrand Horvátországban: apró öblök és kristálytiszta víz várja a látogatókat
Horvátország tárt karokkal várja a magyar turistákat, akik szebbnél szebb nudistastrandokat is felkereshetnek.

nudista strand horvátország
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyáron Horvátország az egyik legkedveltebb célpont a magyar turisták körében. Ha beköszönt a jó idő, sokan pattannak kocsiba, hogy meglátogassák a gyönyörű strandjairól, bájos városkáiról, festői szigeteiről híres országot.

Bár a családostul nyaralók többnyire nem a nudistastrandokat keresik, Horvátországban a meztelenül fürdőzésnek nagy hagyománya van, az Adriai-tenger partján számos FKK-jelöléssel megkülönböztetett naturista hely várja az erre nyitott pancsolókat, és az sem ritka, hogy egy hagyományos strandon belül különítenek el területet a ruhamentes relaxációra vágyóknak. Az apró szigeteken érintetlen természet és nyugalom fogadja a turistákat.  

Nudistastrandok Horvátországban

Horvátországba Magyarországról már személyivel, teljesen korlátozásmentesen is be lehet utazni, mert "zöld" besorolásúak lettünk - azonban visszautazáshoz még mindig szükséges a védettségi igazolvány megléte. Az azokból az országokból érkező magyar állampolgároknak, amiket nem sorolt azaz Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ járványügyi szempontból biztonságos kategóriába, fel kell mutatniuk a védettségi igazolványukat, és azt a papíralapú oltási igazolványt is, amely mindkét oltás dátumát tartalmazza. Kétdózisú vakcinánál mindkét oltás megléte szükséges, egydózisú vakcina esetén 14 napnak kell eltelnie az oltás beadását követően. Utazás előtt mindenképp ajánlott a Konzuli Szolgálat által közzétett friss információkból tájékozódni.

(Borító- és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük