Ilyen lenyűgöző is lehet egy lombkoronasétány: 8 izgalmas ösvény Németországból

Káprázatos kilátás nyílik ezekről a lombkoronasétányokról, igaz, kicsit utazni kell a látványért.

Baumwipfelpfad Bayerischer Wald bei Neuschönau 1

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt időszakban bizonyára mindenki találkozhatott Nyírmártonfalva nevével, amely lombkorona nélküli lombkoronasétányával került be a közbeszédbe. A településen ugyanis az uniós támogatásokból épült, egyébként nem túl precízen megvalósított sétány körül tarra vágták az erdőt, a végeredmény pedig egészen szürreális látványt garantált.

Bár az eset kapcsán megszólaló hangok jó néhány egyéb példát felhoztak országszerte a furcsa és értelmetlen beruházásokra, azért akadnak valóban szépen kialakított, a funkciójukat maradéktalanul betöltő lombkoronasétányok itthon. Ám ha az ember kissé eltávolodik a határoktól, egészen csodálatos komplexumokat is felkereshet lenyűgöző panorámával.

Németország lombkoronasétányai

Németország területén különösen izgalmas, mesés panorámával kecsegtető sétányok, kilátópontok épültek. Akár több kilométer hosszú túrákat is tehetnek rajtuk a kirándulók, megcsodálva például a Bajor-erdő élettel teli lombkoronaszintjét.

(Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary.)

Nézd meg Németország másik csodáját is!

A németországi Rakotzbrücke látványa tündérmesébe illik.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük