8 hely a Balatonnál, ahol csodás a naplemente: érdemes felvenni a bakancslistára őket

Kevés szebb dolog van a Balatonnál, mint a naplemente, a következő helyszínek különösen alkalmasak arra, hogy gyönyörködjetek benne.

Naplemente a Balatonnál
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Balaton minden évszakban és minden napszakban gyönyörű. A naplementékben mégis van valami különleges. Ahogy az égitest lebukik, meleg színekbe burkolja a kissé csendesedő, bár korántsem nyugovóra térő környéket, sokan gyönyörködnek a víztükrön megjelenő aranyhídban.

A balatoni vakáció során kihagyhatatlan családi vagy romantikus program a naplementében gyönyörködés, ami bárhonnan történhet, a vízparton ülve is csodás, akadnak azonban helyszínek a tó körül, ahonnan nézve igazán maradandó élményt jelent az esemény.

Naplementenéző helyek a Balatonnál

A nyaralás alatt általában mindenki tovább marad fent, a Balatonnál sem áll meg késő délután az élet. Este már kellemesebb a hőmérséklet, balzsamos a levegő, fagylalttal a kézben jólesik a frissítő séta a gyönyörű környezetben. A következő helyszínekre érdemes az esti órákban megérkezni, hiszen tiszta időben varázslatos látványban lehet részetek.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Kiemelt kép: Országalbum/araneus.)

Ezt is szeretjük