8 mesebeli falucska a Balaton-felvidéken: egyszer mindenkinek látnia kell őket

A Balaton-felvidék apró falvai valóságos gyöngyszemek!

Falvak a Balaton-felvidéken
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legfelkapottabb, nyüzsgő, zsúfolásig telt Balaton-parti települések helyett sokan már a Balaton-felvidék bájos falvainak csendjét választják a vakáció tervezésekor.

A hangulatos kis településeken nyugodtabb mederben folyik az élet, mint a strandok közelében. A festői, dimbes-dombos tájban ízletes borok, finom falatok, a népi építészet szép példái és csodás természeti látnivalók várják a pihenni vágyókat. Mindemellett pedig a Balaton sincs elérhetetlen távolságban, így a strandolás is könnyűszerrel betervezhető. 

Bájos falvak a Balaton-felvidéken

A tó északi oldalán fekvő Balaton-felvidék szőlőültetvényeivel, csodás panorámájával, történelmi, népi emlékeivel ideális helyszínt jelent a pihenéshez, túrázáshoz. Bár hangulatos kis falvait mind többen és többen fedezik fel, mégsem kell a turisták áradatától tartani bennük. Nyáron is érdemes elmerülni a szépségeikben, összekapcsolni a felkeresésüket kirándulással, strandolással. 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Kiemelt kép: Indafotó/sm33)

Ezt is szeretjük