Meglepetés üdülés: fillérekből utazhatsz, csak nem mondják meg, hova
Csak annyit árulnak el, mit kell becsomagolni.

csomagolas
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb utazási irodánál több célpont között válogathatsz, utazási mód, szállás és fakultatív programok között is, attól függően, milyen álomnyaralást enged meg a büdzséd. Akad azonban pár olyan különleges utazási iroda, melyek teljes mértékig felrúgják a megszokott formulát. 

A meglepetés nyaralásokat szervező irodák szolgáltatásai általában nagyon olcsók, van azonban a dologban egy kis csavar. A nyaralni vágyók ugyanis nem tudják, hova mennek.

Meglepetés nyaralás

A meglepetés nyaralások szervezésével foglalkozó Pack Up + Go iroda először is egy kérdőívet töltet ki a jelentkezőkkel. Ebben minden fontos kérdésre kitérnek, így például meg lehet határozni, hogy az utazás fejenként maximálisan mennyibe kerüljön, mikor szeretne indulni a család, illetve ki mit szeretne csinálni.  

noi turista

Ezt követően az utazási iroda kiértékeli az adott válaszokat, majd nekilát a szervezésnek. Lefoglalják a repülőt, buszt vagy vonatot, amivel majd utazik az ügyfél, keresnek szállást és összeállítanak néhány programot. Az utazás előtt egy héttel e-mail értesítést küldenek. Ebből kiderül, honnan és mikor lehet majd indulni, milyen lesz az időjárás, és mi az, amit feltétlenül ajánlott becsomagolni. 

Pár nappal a nyaralás előtt egy boríték is érkezik, amiben benne van, mi mindent lehet csinálni a meglepetés vakáció helyszínén. Ezt azonban elméletileg csak induláskor szabad felbontani. Az utazni vágyóknak nincs semmi más dolguk, mint becsomagolni, megjelenni a megadott helyen és időben, majd pedig élvezni a nyaralást. Az irodáról azonban tudni kell, hogy csak az Egyesült Államokba szerveznek utazásokat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy másik hasonlóan meglepetés nyaraltatással foglalkozó iroda, a Jubel szintén részletes kérdőívet töltet ki a nyaralni vágyókkal, melyet személyes egyeztetés követ. Itt akár nagyon szűk anyagi keretet is meg lehet adni, ugyanis a cég szinte fillérekből is képes nyaralást szervezni. Ha kompromisszumra kerül a sor, például valaki jobb szállást szeretne, mint amilyen az általa megadott keretbe belefér, akkor megbeszélik vele a lehetőségeket. 

A Jubelnél az utazók azt is eldönthetik, mennyit szeretnének tudni a célról, mielőtt elindulnak. A szolgáltatás világszerte számtalan nyaralási helyszínt tartalmaz. Természetesen, ha a vakáció alatt bármilyen probléma lenne, akkor az utazási iroda igyekszik segítséget nyújtani.

Noha látszólag rizikós, hogy mennyire sikerül jól egy utazás, aminek nem a résztvevők választják ki az célját, mégis, a meglepetés nyaralásokból sokan pozitív élményekkel térnek haza. Ők általában abban is egyetértenek, hogy az egészben a legjobb, hogy nem tudják pontosan, mire készüljenek. 

A világ legszebb szigete

Ezt a gyönyörű szigetet háromszor választották az újságolvasók a legszebbnek. Az azúrkék tengervíz mellett föld alatti csodákkal és buja élővilággal várja a turistákat. 

Ezt is szeretjük