Néhány napig féláron utazhatsz vonaton: erre ad kedvezményt a MÁV
A MÁV több kedvezményt is ad az Utazás kiállítás ideje alatt. Íme, a részletek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén február 27. és március 2. között rendezik meg a 37. Utazás kiállítást, melynek apropójából, illetve azért, hogy a kiállításra utazók kényelmesen eljussanak úti céljukhoz, a MÁV annak ideje alatt több vonatot megállít Kőbánya felső állomáson, nem utolsósorban pedig 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt is ad a vonattal érkezőknek.

A kiállítás ideje alatt továbbá a MÁV-Start megújult standdal, nyereményjátékkal, valamint akciós menetjegy-vásárlási lehetőséggel várja az érdeklődőket.

Félárú jegyek a rendezvény ideje alatt

A kiállításra érkezőknek a MÁV a rendezvény ideje alatt 50%-os alkalmi menettéri kedvezményt ad.

Az indulás helye lehet bármely belföldi állomás, az úti cél azonban fontos, hogy a Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli pályaudvar, továbbá Kőbánya felső állomás legyen.

Ahhoz, hogy a kedvezmény érvényes legyen, a menettérti jegyet a MÁV standján kell érvényesíteni, itt bélyegzik majd le.

A vasúttársaság több vonatot is megállít Kőbánya felső állomáson, emellett a Keleti pályaudvarról három vonat is indul majd óránként, hogy könnyebb legyen eljutni a Hungexpo Budapesti Vásárközponthoz.

Még több utazási hír:

Kedvezményes és nyereményvonatjegyek a standnál

A MÁV saját standdal is várja az érdeklődőket, melyet az A pavilonban lehet megtalálni 202/A számmal.

Az idelátogatók bővebb információt kaphatnak a MÁV kínálatáról - mind a belföldi, mind a külföldi lehetőségek tekintetében -, valamint igényelhetnek kedvezményes InterRail Globál bérletet és Start Klub kártyát is.

Érdemes tudni, hogy a helyszínen 20%-os kedvezménnyel lehet belföldi menetjegyet váltani, száz kilométer felett pedig menettértit is. Nyereményjátékon is részt lehet továbbá venni, utazási kupon akcióval várják az érdeklődőket, Ausztriába és Németországba pedig menetjegyeket sorsolnak ki. További információért kattints ide!

Ezt is szeretjük