Elbújós, romantikus hétvége paradicsomi környezetben

Kíváncsi vagy, hol van ez a magyar hely?

Megmutatjuk a mesés tájat. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gondoltál már arra, hogy karácsonyi ajándékként egy igazán pihentető és testi-lelki feltöltődést is biztosító utazással lepd meg szüleidet vagy nagyszüleidet? Most itt a lehetőség, hogy pihenni küldd szeretteid a téli időszakban egy négycsillagos wellness-hotelbe a Körösök Szívének vadregényes vidékére. A szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel**** wellness- és medical-wellness szolgáltatások széles körét kínálja a nyugalom ligetében.

Te sem tudsz olyat kérni anyukádtól, nagymamádtól, amit ne próbálna meg megtenni érted? A karácsonyi ajándékozás remek alkalmat kínál arra, hogy mindazt a segítséget és önfeláldozást, amivel téged támogatnak, úgy köszönd meg, hogy kisimulva, kipihenten és feltöltődve kapod vissza a szüleidet, nagyszüleidet.

Paradicsomi tájakon pihenhetnek

A szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel**** a Körösök Szívének egy paradicsomi szeglete: a térség egyetlen négycsillagos szállodája, amely idén megduplázta wellness-részlegét, egészségorientált kínálatát pedig népszerű egészségügyi szolgáltatásokkal bővítette. A szarvasi hotel több mint száz kilométeres körzetben az egyetlen medical-wellnesst kínáló létesítmény a Dél-Alföldön.

Az őszi-téli hónapokban még inkább igaz az, hogy a Körösök Szívének vadregényes vidékén található Liget Hotelt egyre több utazó nevezi a nyugalom ligetének. A hatalmas, ősfás parkkal rendelkező négycsillagos wellness-szálloda háborítatlan nyugalmat kínál a világ zajától elvonulni kívánó vendégeknek.

A hotel wellness-kínálata és speciális szolgáltatásai minden feltételt biztosítanak ahhoz, hogy szüleid letegyék az egész évben felgyűlt stresszt és fáradtságot.
A szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel**** vendégei mintegy harmincféle masszázstípus közül válogathatnak, így mindenki megtalálhatja a számára legjobb és leghatékonyabb ellazulást kínáló kezelést.

A Liget Hotel idén egy új, a fiatalok és az idősek körében is nagy népszerűségnek örvendő új szobát is megnyitott, mely jóval többet kínál egy egyszerű jacuzzinál, hiszen itt a különböző aromákkal, gyümölcsös és tejes szépségfürdők mellett a szülők vagy nagyszülők együtt merülhetnek el a nyugalomban és a relaxációban. A Liget Hotel saját sóbarlangja a légúti megbetegedésekre és panaszokra nyújt azonnali enyhülést.

Karácsonyi ajándékutalvány

A Liget Hotel karácsonyi ajándékutalványáról a pontos részleteket ide kattintva találod meg.

A Liget Hotel saját gyógyvizes termálkútjából biztosítja fürdőiben a gyógyhatású medencehasználatot, de a legmerészebbek kipróbálhatják azt is, milyen a zord télben - a folyóparti panorámában gyönyörködve - úszkálni a gőzölgő meleg termálvízben a szabadtéri pagoda alatt. Az új, japán típusú fürdő a szálloda nyugalmat árasztó gyönyörű természeti környezetének harmóniáját mélyíti el.

A Liget wellness-élmény az egészségtudatos kikapcsolódást kereső fürdővendégek számára is változatos lehetőségeket kínál: a víz alatti vízsugár masszázstól kezdve a szálloda saját sóbarlangján át a regeneráló testkezelésekig számos szolgáltatást kínál. Az aktív kikapcsolódást kedvelők is megtalálhatják számításukat a Ligetben, hiszen a hotel saját fitnesz-, illetve új tornateremmel, edzésekkel, alakformáló tornákkal, fitball tréninggel várja vendégeit.

Egy egészségtudatos hotelhez méltón a Liget Hotel konyháján igazi ínyencségek közül válogathatnak a vendégek: a legjobb minőségű, főként helyi és minősített alapanyagból készülő specialitások mellett a különleges étrendet követők is a gasztronómia új dimenzióit fedezhetik fel.

Ha szeretteid valóban kiérdemelték nálad a kényeztetést, ne habozz, ajándékozd meg őket egy felejthetetlen utazással és a testi-lelki feltöltődés utánozhatatlan nyugalmával.

Liget Wellness és Konferencia Hotel****
5540 Szarvas, Erzsébet liget
+36-66-311-954
+36-30-855-5372
info@ligetszarvas.hu
www.ligetszarvas.hu
https://www.facebook.com/LigetHotel
Ezt is szeretjük