A színes kunyhók akár egy tündérmesében is lehetnének: 10 csodás városka Európában

Szemet és lelket gyönyörködtető falucskák, ahova egyszer mindenképp érdemes elutazni.

Legszebb falvak Európában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csendes, vízparti vársokák, vidám színekben pompázó kunyhók és festői halászfalvak is megbújnak Európa-szerte, melyek azonnal elvarázsolják az utazókat - milyen jó is lenne ezen helyek valamelyikén kipihenni a mindennapos munka fáradalmait, és feltöltődni az elkövetkezendő hetekre, hónapokra!

Európában barangolva az ember már-már Grimm-mesébe illő falucskákba is tévedhet, így, ha nyárra egy különleges utazást tervezel, vagy, ha egy kicsit másra vágysz, mint eddig, az ezerarcú Európa legszebb falucskái csak arra várnak, hogy felfedezd őket!

A tíz legszebb európai falucska

Az alábbiakban különlegesen szép, szemet és lelket gyönyörködtető településeket mutatunk, melyek meghitt és romantikus hangulatát össze sem lehet hasonlítani a pörgős, európai, nagyvárosi élettel. Néhány egészen közeli desztináció is terítékre kerül, ha nem akarsz sokat utazni, vagy sok pénzt költeni a nyaralásra. Mutatjuk az általunk legszebbnek vélt helyeket!

(Képek: Getty Images Hungary.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük