Ezek idén a legolcsóbb nyaralóhelyek: egytől egyig gyönyörűek, nézd meg a képeket!
Gyönyörű helyen szeretnél pihenni, de olcsón? Ezeket válaszd!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár hazánk tájai is csodaszépek, a pihenés, a kikapcsolódás és a felhőtlen szabadság gondolatát nem véletlenül azonosítják sokan a megszokott és jól ismert helyektől való eltávolodással.

Az Olymposzi Riviéra

Egy-egy külföldi nyaralás ára ma már kevésbé számít megfizethetetlennek, sőt, számos úti cél esetében még olcsóbban is kivitelezhető, mint a belföldi üdülés. Arról, hogy idén mely helyek számítanak igazán olcsónak, Molnár Anitát, az IBUSZ Utazási Irodák kommunikációs vezetőjét kérdeztük.

Gyönyörű helyek, pénztárcabarát nyaralás

Molnár Anita szerint az, hogy egy nyaralóhely olcsónak számít-e, több tényezőtől is függ, lehet annak nevezni például a helyi szolgáltatások, például ételek, éttermek, szórakozóhelyek árai alapján, emellett azonban annak terén is különbséget lehet tenni, mennyiért lehet szállást kapni, illetve hogyan viszonyulnak egymáshoz az egyes csomagajánlatok díjai.

Elmondása szerint az autóbuszos utak mindig olcsóbbak, mint egy repülős nyaralás, a csomagajánlatok már csak ezért is igen különbözőek lehetnek, ami azonban nem jelenti azt, hogy egy olcsóbban lefoglalható nyaralás során a helyszíni költségek is alacsonyabbak lennének.

Molnár Anita mindenesetre elárulta, csomagajánlatok, illetve szállások tekintetében mégis mely úti célok számítanak idén olcsónak, azonos kategóriájú szállásra vonatkoztatva, önellátással. Legyen szó Olaszországról, Horvátországról, Bulgáriáról vagy éppen a görög tengerpartról, a következő nyaralóhelyeket érdemes célba venned: nézd meg a képeket galériánkban!

Ha itthon maradnál, irány a Balaton!

Ezt is szeretjük