A 3 legszebb strand Horvátországban

Partiarcoknak!

A tenger és a napsütés mellett az őrült éjszakákért is érdemes Horvátországba menned.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A temérdek kávézó, a tengerparti bárok, az éjszakai klubok és a nappal is mindenütt jelenlévő mediterrán életérzés láttán az utazó joggal gondolja, hogy napsütötte déli szomszédunk lakói tudják, hogyan kell élni.

Ha szeretnél jókora adagot elcsípni mindebből - még mielőtt felkel a nap -, vedd célba a legizgalmasabb és legőrültebb partszakaszokat!

Ahol nincs megállás: Dugi Otok, Saharun strand

Az észak-dalmát szigetvilág legnagyobb szigete, a Zadarból komppal könnyen megközelíthető Dugi Otok egyike azon kevés horvátországi területnek, melyet még főszezonban is viszonylag nyugodtnak lehet mondani.

A meseszép fürdőhelyekkel és rejtett öblökkel tagolt partszakaszok közül azonban a sziget észak-nyugati részén, a Veli Rat falutól délre elhelyezkedő Saharun strandra mindez nem mondható el, ugyanis a fehér homok, a fenyőerdők és a napsütötte életérzés tökéletes kombinációjával jellemezhető helyen összpontosul a helyi éjszakai élet, emellett otthont ad a világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, illetve a környék legzabolátlanabb partijaiként számon tartott 24 órás tengerparti őrületeknek is.

Ha kitomboltad magad, másnap érdemes célba venni Veli Rat híres, 41 méter magas világítótornyát, valamint Dugi Otok többi gyönyörű, homokos tengerpartját is, melyek többségét csak hajóval lehet megközelíteni.

Mindegyikük megéri az utazást, köszönhetően többek között a kiváló merülőhelyeknek, a vízi sportlehetőségeknek és a meseszép tájnak. A sziget területén mindemellett a naturizmus is teljes mértékben elfogadott.

A legnagyobb nyári fesztivál: Rabac, Girandella strand

Az egykori halászfalu, Rabac ma Isztria egyik legnépszerűbb és legismertebb turistaközpontja, azonban az idelátogató fiatalok hadai, a nyári fesztiválok és a fergeteges partik ellenére is sikerült megőriznie hajdani atmoszféráját, mely a bulizni vágyó utazók mellett a pihenés és a csendes kikapcsolódás szerelmeseinek is ideális célponttá teszi.

Az apró öblök, a gazdag növényzettel határolt partszakaszok, a kristálytiszta tenger, a könnyű megközelíthetőség és a számos sportlehetőség - többek között jet ski, vízisí, vízi bob - temérdek kikapcsolódási formát ígér az ideérkezőknek, nem véletlen, hogy négy rabaci strand is elnyerte a színvonalas és sokrétű szolgáltatásokért járó Kék Zászlót.

Közöttük a másfél kilométer hosszú, hotelekkel és erdővel határolt Girandella strand is, mely évente megrendezett nagyszabású, a legjobb horvát és külföldi DJ-k közreműködésével zajló Racab Summer Festivalnak köszönhetően a lehető legtökéletesebb úti cél azon fiatalok számára, akik a sporton és a tengerparti ejtőzésen kívül a horvátországi éjszakai életbe is szeretnének beavatást nyerni. A partszakasz Rabac központjából könnyen elérhető.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Egy csepp Ibiza: Novalja, Zrce strand

Az észak-dalmáciai Pag-szigeten található Novalja városába a világ minden részéről özönlenek a turisták, többségükben pedig a fiatalok, így nem véletlen, hogy partszakaszának hangulatát sokan az egyedülálló ibizai életérzéshez hasonlítják. Az éjszakai élet a Zrce strandon összpontosul, mely autóval könnyen és gyorsan megközelíthető, de egy kis buszjáratot is kifoghatsz, mely gyakran közlekedik a nyári időszakban.

A fehér kavicsos strand kristálytiszta tengerrel, számtalan kikapcsolódási és szórakozási lehetőséggel, nem utolsósorban pedig három igen népszerű szabadtéri klubbal várja azokat, akik szeretnék, hogy a reggel egy mámoros éjszaka után a hullámokkal és mediterrán erdőkkel körbeölelt parton érje őket.

Az Aquarius az egyik legfelszereltebb hely, mely étellel, hűsítő koktélokkal, tánccal, medencével, tematikus partikkal, élő koncertekkel, valamint profi helyi és nemzetközi DJ-kel várja a fiatalokat, míg a Papaya egzotikus stílusának, jacuzzijának, medencéjének, vízicsúszdájának, illetve a lehető legkülönfélébb zene stílusok felvonultatásának köszönheti vonzerejét. Ha pedig egy vérbeli tengerparti sportbárt is kipróbálnál, válaszd a Kalypso-t.

OLVASD EL EZT IS!

balls pyramid
  • ausztrália
  • sziget

Az utolsó paradicsom

Ezt is szeretjük