10 csodálatos, kihagyhatatlan látnivaló az Őrségben: a paradicsomi szépségű Hársas-tóban lubickolni is lehet

Egy csokorra való csodás látnivaló vár az Őrségben, az ország egyik legszebb vidékén.

hársas tó

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Őrség csodás vidékét egyszer az életben mindenkinek látnia kellene, aki pedig járt már ott, megtapasztalta azt a csendet és nyugalmat, felfedezte a tovább élő hagyományokat, a természet és a népi emlékek szépségeit, biztosan újra visszavágyik majd.

Az ország egyik legszebb környékén minden megtalálható, ami a testi-lelki feltöltődéshez, az aktív, tartalmas pihenéshez kell. Gyönyörű műemlékek, festői, dimbes-dombos tájak, hűs vizű tavak, amelyek némelyikében még csobbanni is lehet, és hát a gasztronómia finomságaira és a helyiek vendégszeretetére sem lehet panasz.

Kihagyhatatlan látnivalók az Őrségben

A következő válogatás a nyaralás tervezésekor is jól jöhet, de arra is alkalmas, hogy virtuális utazás gyanánt felelevenítsd a legszebb látnivalókat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

(Borító- és ajánlókép forrása: Indafotó/szalay3.)

Ezt is szeretjük