Képeken Európa legszebb wellness úticélja, a sárvári Spirit Hotel
Lépj ki a mindennapok szürkeségéből és tölts egy kis időt saját magad kényeztetésével!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kora ősszel már nem kell félned az égető nap sugaraitól, bátran kifekhetsz egy szál bikiniben a medencék partjára. Az indián nyár a feltöltődésről szól, amikor a nyüzsgés átadja a helyét a pihentető nyugalomnak.

A Spirit Hotel erdővel és tavacskával körbeölelt bejárata
A számtalan medence közül az egyik belső sportmedence
A masszázsok kipróbálására egy hónap is kevés lenne

A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa nyárvégi ajánlata azok számára készült, akik szívesen élveznék még egy kicsit a fürdés, a gyógyító víz, a pihenés és felüdülés valódi élményeit. A 2010-ben, nemzetközi szakmai zsűri szavazása alapján Európa legjobb wellness úticéljának kikiáltott hotel felejthetetlen élményt nyújt mindazoknak, akiknek fontos az igényes, de kényelmes és kedves környezet.

Az öt csillagos szálloda több szinten kialakított különleges masszázsszobáiban, kozmetikai és szépségszalonjaiban számtalan kényeztető program közül választhatsz, de a szaunapark, valamint a gyógy- és sportmedencék felfedezése is napokig tartó feltöltődést nyújtanak.

Pihentető nyárutó

Kiélveznéd még az utolsó, meleg nyári napsugarakat? Netán egy kis kényeztetésre vágysz? A Spirit Hotel Thermal Spa szeptember végéig meghosszabbította a 3+1 akcióját, hogy a harmadik mellé egy ajándék napot is biztosítson számodra a késői nyár örömeinek felfedezéséhez. Nem kell tartanod a szeszélyes őszi időjárás viszontagságaitól, hiszen a fürdő- és szaunavilág nem kevesebb, mint 22 medencéje az időjárástól függetlenül csábít csobbanásra.

A kényelmes nyugágyak, exkluzív és meghitt pihenőrészek, a hotelt körülölelő páratlan környezet mind a te kikapcsolódásodat szolgálják, a napközbeni semmittevést pedig esténként a szalonban felcsendülő élő muzsika koronázza meg. Európa legjobb spa hotelében a luxussal fűszerezett kényeztető élmények tárháza már-már kifogyhatatlan, nem beszélve arról, hogy a személyzet kedvessége és segítőkészsége példaértékű.

Kihagyhatatlan lehetőség

A Spirit Hotel Thermal Spa indián nyár ajánlata október 7-ig tart. A wellness-csomag négy éjszakát foglal magában, két személy számára Premium szobában, igazán gazdag választékú és mindemellett egészséges reggelivel és vacsorával az Onyx étteremben.

Korlátlanul használhatod az Oázis wellness- és fürdőrészleget, a szaunapark szolgáltatásait valamint a fitnesztermet is. Ugyanakkor részt vehetsz a szálloda által szervezett napi sportprogramokon, de másodmagaddal bebarangolhatod a környező, lélegzetelállító parkosított területet is.

Ezt is szeretjük