10 ember, akiről nem tudjuk, hogy kapott jogosítványt: hihetetlen, mit műveltek
Senki nem szeretne az utakon ezekkel a sofőrökkel találkozni, szinte már rájuk nézni is balesetveszélyes.

sofőr nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ideje kimondani, hogy igenis vannak olyan idióta sofőrök, akiknek egyszerűen nem szabad jogosítványt adni, mivel láthatóan egyáltalán nem foglalkoznak nem hogy a saját, de a forgalom többi résztvevőjének épségével sem.

Az egy dolog, hogy valaki indexelés nélkül vág be eléd, vagy a jobbkéz-szabályt teljesen feledve, elsőbbségadás nélkül száguld a keresztutcák metszetében. Ezeket mind lehet tetézni azzal, ha, ne adj isten, teljesen elengedett kormánnyal vezet, vagy még jobb, ha még közben mobilozik, eszik, vagy trombitán gyakorol.

Veszélyes sofőrök

Magyarországon a KRESZ szabályai kimondják, hogy szabálysértésnek minősül, ha valaki a volán mögött mobilozik a mozgó járműben, és bűncselekménynek, ha súlyos kárt vagy testi sértést okoz a felelőtlen vezetéssel. És mi van azokkal a sofőrökkel, akik jóformán egy háromfogásos ebédet fogyasztanak el utazás alatt, vagy ingatag szállítmányt visznek a kocsijukon? Az biztos, még ha sikeresen el is érik úti céljukat, az őrangyaluk aranyeret kap egy-egy ilyen szürreális ötletnek köszönhetően.

(Cikken belüli képek forrása: Reddit, Imgur, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük