8 rejtett csoda Horvátországban, ahol nem hemzsegnek a turisták: érdemes őket felkeresni

Horvátország számos szépséget tartogat, ráadásul nem mindegyiket fedezték még fel a nyaralók.

trsteno

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szomszédos Horvátország a magyar nyaralók kedvence, de általában véve is rendkívül népszerű úti cél. Nem minden részén hemzsegnek azonban a turisták, eldugottabb látnivalói tolongás nélkül felfedezhetők.

Dubrovnik csodás óvárosa, az álomszép Hvar-sziget, a római műemlékeiről híres Pula és persze a Plitvicei-tavak mind megérdemelten szerepelnek a legfelkapottabb attrakciók között, azonban érdemes a kevésbé ismert helyszíneknek is adni egy esélyt, gyöngyszemekre bukkanhat így az ember. 

Rejtett látnivalók Horvátországban

A következő úti célok ideálisak lehetnek, ha szeretnétek megismerni a gyönyörű ország azon arcát is, ami gyakran rejtve marad a turisták elől. Akkor is jó választásnak bizonyulhatnak, ha elkerülnétek a tömeget, és nemcsak strandolásra, hanem tartalmas barangolásra is vágytok. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük