Őszi wellness vitaminokkal! (x)
Speciális vitamincsomaggal kiegészített ajánlat érhető el az Eventrend Hotels vidéki szállodáiban ősszel a teljes testi-lelki feltöltődés jegyében!

Vitamin csomag
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár még tart a nyári lendület és a jó idő, érdemes már az őszre gondolni, és olyan szállodát választani, ahol sokoldalú szolgáltatásokkal támogatják a rekreációt.

Egy kalandos utazás, pláne ha aktív pihenéssel és a wellness-szel kötjük össze, már önmagában kellemes őszi élményeket tartogat, ami határozottan jó hatással van a közérzetünkre és így az immunrendszerünkre is. Az 5 vidéki szállodában ennél sokkal többet kapnak a vendégek, hiszen a szórakoztató programok, a házias és finom ételek mellett most ajándék vitaminbekészítés is jár, hogy az őszi időszakban teljesen feltöltődhessünk.

Vitamin a testnek, nyugalom a léleknek!

Noszvajon, a Bükk déli kapujában fekvő kedves kis faluban 2 szálloda közül is választhatunk. A kisgyermekkel érkező családoknak az Oxigén Family Hotel bababarát szolgáltatásai, a gyermek all inclusive ellátás, és a heti 60 órányi animációs program is nagyon vonzó, és akkor még nem beszéltünk a négycsillagos erdei wellness-ről!

Vitamin csomag 1

A Tündérkert Hotel Noszvaj az aktív pihenők második otthona, családokat, kettesben utazókat, kirándulócsoportokat is szívesen látnak. A kis hotel a falu központjában található, így könnyen elérhetők gyalog vagy két keréken is a helyi nevezetességek. A síkfőkúti tó közelében források, séta- és túraútvonalak találhatók, ám ha a faluban maradunk, akkor a barlanglakások felfedezése kecsegtet. Az egész napos barangolás után csobbanhatunk a medencében, vagy levezetésképpen sétálhatunk a gyönyörű barokk kastélykertben!

Vitamin csomag 2

Exkluzív siófoki wellness vár a magyar tenger partján fekvő Residence Hotel Balatonban, ahol a vitaminbekészítést kiegészíthetjük masszázzsal vagy egy igazán profi kozmetikai kezeléssel. Krausz Gábor ügyel rá, hogy az étteremben minden falat mennyei legyen. Garantáltan egy olyan hely, ahova vendégként érkezünk, és barátként távozunk!

Felnőttbarát wellnesst és nyugalmas pihenést biztosít Ráckevén a Duna Relax Hotel. Itt késő estig úszhatunk, szaunázhatunk, a szállodai programokon kreatív vagy sportos foglalkozásokon, illetve beszélgetős esteken vehetünk részt. A feltöltődést megkoronázza a béke, a csend, és a naplementében lágyan hullámzó Kis-Duna festői látványa!

Vitamin csomag 3

Ha vidéki birtok élményekre vágyik az ember, akkor a Zichy Park Hotel a legjobb választás! Gyönyörű tó, mesés természet, pónik, nyuszik és csacsik várják itt a családokat, baráti társaságokat. Ősszel is lehet csónakázni, horgászni, vagy a Levendula Spa-ban lazulni! Az Eventrend Hotels minden szállodájában elérhető a Vitamin a testnek, nyugalom a léleknek! csomagajánlat, ami díjmentes vitaminbekészítéssel, korai érkezéssel, extra wellness használattal, és természetesen finom reggelivel és vacsorával foglalható!

Ezt is szeretjük