15 ezerből megfordulhatsz a városban átszállás nélkül: 8 úti cél, ami őszi pompában igazán gyönyörű

Ezekre a mesés európai úti célokra elvisz a MÁV.

GettyImages-1005431808

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a szabadnapok száma sokaknál jócskán megcsappan a nyár végére, nincs, akinek ne esne jól ősszel is néhány napra elutazni egy gyönyörű városba.

Kisebb költségvetésből, kényelmesen is elutazhattok a közvetlen vasúti járatokkal Európa számos városába, így a benzinköltségen és a parkoláson is spórolhattok, miközben pihenten megérkeztek a csodás úti célotokra.

A hosszas autókázást elfelejthetitek, ha a vonattal jól elérhető városokra teszitek le a voksotokat a hosszú hétvégék szervezésekor. A MÁV nemzetközi utazási célpontjai között bőséggel találtok olyan helyet, ami felkerülhet egy őszi bakancslistára is.

Európai városok vonattal az őszre

Mivel ősszel egyre rövidebbek a nappalok, az esték hűvösebbek, és borongós, csapadékos időbe is egyre könnyebb belefutni, sokan nehezen indulnak útnak az évszakban. Pedig a varázslatos színekbe boruló városi sétányokat, főtereket kár lenne kihagyni!

A hangulatos települések hosszas felfedezőtúrára hívnak a főszezon turistatömege nélkül, borúsabb időben pedig be is húzódhattok valahova egy jóleső kávé társaságában. Külön előny, hogy ilyenkor már a felforrósodó betontól sem kell tartanotok a belvárosi séták során.

(Borító- és ajánlókép: Prága - Getty Images Hungary.)

Nézz tovább: kevésbé ismert úti célok

Nem nagyon utaznak a magyarok ezekbe az európai országokba, pedig tele vannak szépséggel.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük