4 és fél óra alatt a gyönyörű Zágrábban lehetsz: 11 ezerből megfordulsz, és átszállni sem kell hozzá
Átszállás nélkül eljuthatsz Zágrábba, a mesés látnivalóira érdemes legalább egy hétvégét szánni.

zágráb kilátás óváros felé
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horvátország fővárosa, Zágráb nem csak nyáron jó turistacélpont, utcái kora tavasszal is tele vannak élettel. A város bővelkedik látnivalókban, és Magyarországról közvetlen vonattal és busszal is elérhető.

Zágráb akár egy hétvégi városnéző utazásra is ideális, de akár egy hetet is megérne a város temérdek csodaszép látványossága. Érdemes elidőzni a történelmi városrészekben, de egy katedrális és Európa egyik legnagyobb mecsete is ámulatba ejtő.

Utazás Zágrábba

Zágráb Budapestről kiválóan megközelíthető vonattal és busszal is oda-vissza 10-11 ezer forintért, az út pedig mindössze 4,5-5 óra, bármelyik közlekedési eszközt is választja az ember. 

A MÁV 15:35-kor indít napi egy Agram vonatot a Déli pályaudvarról Siófok és Nagykanizsa irányába, amely Zágrábba21:05-kor ér , visszafelé 16:35-kor indul vonat a horvát fővárosból, mely este 22:24-re ér Budapestre. A Flixbus naponta több mint tíz buszjáratot indít Zágrábba Kelenföldről és a Mexikói útról, majd vissza. A helyek a buszokra online is foglalhatók. A horvát főváros csakugyan megér egy kirándulást.

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük