8 hűvös és álomszép túraútvonal az erdők mélyén: apró magyar falvak mellett vezetnek

Az erdők mélyén vezető túraútvonalak a forró nyáron is ideális úti célok, hiszen rajtuk a városban mértnél érezhetően hűvösebb levegőn kirándulhattok.

nagymaros kospallag

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A napsütötte, csillogó tükrű tavak jóleső felfrissülést hoznak, ám nyáron egymás hegyén-hátán tömörülnek ott a strandolók, akik a parton azonnal rákvörösre sülnek, a környék sokszor túlzsúfolt, szabad szállást aligha talál az ember. Hűsölni márpedig egyáltalán nem csak a vízparton lehet.

A hegyvidéki kis falvak remek úti célt jelentenek a nyári pihenéshez, itt ugyanis nemcsak a nyugalom zavartalan, de a nagyvárosokban mért forró hőmérsékletnél garantáltan hűvösebb, frissebb levegővel is számolhatnak az érkezők. 

Hűvös és álomszép túraútvonalak

A hegyi túraútvonalaink között szerencsére szép számmal lehet olyat találni, ahol garantált a feltöltődés, ahol az út nagy része az erdők mélyén, a fák hűs árnyékában vezet, és fizikailag sem különösebben megterhelő. A túrák fáradalmait pedig apró, gyönyörű falvakban pihenhetik ki a kirándulók.

(Borító- és ajánlókép: Országalbum/agnes56.)

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük