Nagy áremelést jelentett be a Vodafone: ezeket az ügyfeleket fogja érinteni

Április végétől drágulni fog egy népszerű szolgáltatás.

GettyImages-1449204118 (1)
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Április végén jelentős áremelkedés jön a Vodafone-nál. A cég a médiaeszközök bérleti díjait fogja megemelni 50 százalékkal.

Így többet kell fizetnie azoknak, akiknek egynél több Vodafone mediaboxa van, számolt be róla a Pénzcentrum.

Vodafone - áremelkedés

A Vodafone e-mailben értesítette az ügyfeleit, hogy 2023. április 28-tól módosulnak az igénybe vett médiaeszközök havi bérleti díjai. A hír azokat az ügyfeleket érinti, akinek egynél több tévéje van, amelyen Vodafone médiaboxot használnak. A cég ugyanis egy eszközt ingyen biztosít, de a másodikért és harmadikért már bérleti díjat számol fel.

Az értesítés szerint a Mediabox, Mediabox felvétel opcióval, Kaon Mediabox, Vodafone Mediabox és Mediacard eszközök havidíja 500 forintról 750 forintra fog emelkedni. 

A módosítás az előfizetői szerződésre vonatkozó felmondási jogot nem keletkeztet, írja a Vodafone az ügyfeleknek küldött levelében.

A Vodafone Magyarország sajtóosztályán elmondták, hogy az egynél több médiaeszközt igénybe vevő lakossági, illetve kis-és középvállalati ügyfelek esetében a második, illetve harmadik médiaeszköz esetében a szolgáltató a jelenlegi bruttó 500 forintról bruttó 750 forintra módosítja a médiaeszköz(ök) havi bérleti díját. A 250 Ft-os ármódosítás kizárólag a második, illetve további médiaeszközök díját érinti és 2023. április 28-tól érvényes. A szolgáltató az érintett ügyfeleket e-mailben vagy SMS-ben – az ezen csatornákkal nem rendelkező ügyfeleket pedig számlalevélben – értesíti.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ilyen aranyos baglyokat még sosem láttál: 8 fotó a tüneményes madarakról

Nagyon aranyosan néznek ki ezek a baglyok a képeken, a lehető legjobb arcukat sikerült lencsevégre kapni.

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük