Nagyon mást látunk a filmekben, mint ami a forgatáson történik - Bámulatos előtte-utána képek
Csoda, hogy tudnak őszinte félelmet vagy meglepődést színlelni a színészek, amikor esetenként egy zöld párnával kommunikálnak.

vizuális effekt
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vizuális effektek nélkül a mai filmeket szinte el sem lehetne képzelni: hihetetlen, de olyan dolgok is, mint a végtelen tenger a háttérben vagy a nagyvárosi fények, szintén van, hogy csak számítógépes manipulációnak köszönhetően kerülnek képernyőre.

Hollywood az 1910-es évek óta ontja a jobbnál jobb mozikat – és annak ellenére, hogy eleinte 3D animáció, robottechnika és CGI nélkül készült filmeket dobtak piacra, abban a korban is elképesztő volt a kereslet a mozgóképekre.

Hihetetlen technikák

Felfoghatatlan, milyen szinten befolyásolható a valóság: a sminkesek és maszkosok munkája mellett a számítógép előtt ülő szakembereken gyakran a film teljes sikere múlik. Egy szuper Instagram-oldal összegyűjtötte a legelképesztőbb filmes manipulációkat, amiktől neked is leesik az állad. El tudnád képzelni például, hogy a Dzsungel könyvében egy plüssjáték helyettesítse a fekete párducot? 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tag a friend The Jungle Book(2016). After/Before Effects. 7.5/10 IMDb 4/4Roger Ebert 95%Rotten Tomatoes Mowgli is a boy brought up in the jungle by a pack of wolves. When Shere Khan the tiger threatens to kill him, a panther and a bear help him escape. Release date: 8 April 2016 Director: Jon Favreau Featured song: The Bare Necessities Box office: 966.6 million USD #thejunglebook #theavengers #blackpanther #spiderman #tomholland #vfx #ironman #tonystatk #captainamerica #vfxworld #love #instagood #tbt #like #wolverine #superman #manofsteel #deadpool #aftereffects #beforeeffects #hollywood #behindthescenes #effects #vfx #shooting #dc #wb #picoftheday #xmen #marvel #starwars

Movies Effects●Behind d Scenes (@movies.effects) által megosztott bejegyzés,

A Thor-filmek elképesztő világa is megalkothatatlan lett volna a modern technika nélkül, legalábbis ilyen élethűen.

A hatalmas sikert aratott Avatar mozifilm döbbenetes bizonyítéka annak, hogy számítógéppel bármi lehetséges.

Bármilyen élethű is, a Majmok bolygója című filmben nem igazi majmok játszották a szerepeket.

Sárkányok nem léteznek: hiába hitette el veled a Trónok harca sorozat.

Felesleges volt az aggodalom: egy percig sem volt veszélyben Jake Gyllenhaal élete a Forráskód című filmben.

A színészek mesteri játékáról árulkodik, hogy nevetséges, furcsa öltözetben is hibátlanul tudják alakítani karakterüket: Demóna kevésbé ijesztő a szarvai nélkül, a színésznő tekintélyt parancsoló tekintete azonban változatlan.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thor: Ragnarok (2017).After/Before Effects Tag a friend 8.2/10 IMDb 92%Rotten Tomatoes Imprisoned on the other side of the universe, the mighty Thor finds himself in a deadly gladiatorial contest that pits him against the Hulk, his former ally and fellow Avenger. Initial release: 10 October Director: Taika Waititi Box office: 743.5 million USD Featured song: Immigrant Song Budget: 180 million USD #thor #thorragnarok #marvel #chrishemsworth #avengersinfintywar #tomhiddleston #TomHolland #behindthescenes #greenscreen #vfx #renderzone #gamedev #visualfx #3dsmax #3d #gaming #fx #cgi #cg #render #film #cinema #movie #filming #filmmaking #postproduction #video #breakdown #makingof

Movies Effects●Behind d Scenes (@movies.effects) által megosztott bejegyzés,

  

Nézd meg ezt is - Furcsa szobrok

Ezek az evőeszközökből készített alkotások a valóságban is léteznek: nem kellett hozzájuk Photoshop, csak egy kis tehetség és kreativitás.

Ezt is szeretjük