Lélegzetelállítóan gyönyörű a vízililiom szüretelése: lenyűgöző képek készültek
A természet vibráló színeivel, feltáratlan szépségével gyönyörű fotótémákat teremt, amit a vízililiomok szüretelése is jól mutat.

vizililiom
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha bárki elbizonytalanodna abban, mit lenne érdemes lencsevégre kapni, csak kimegy a szabadba, és máris ezernyi dolog tárul a szeme elé.

Pham Huy Trung vietnámi fotográfus, ha lehet, közelebb merészkedett a természethez, mint mások szoktak, és új projektje során megörökítette az élővilág és az ember kapcsolatát.

Vízililiomok szüretelése

Pham Huy Trung a Vízililiomok szüretelése című fotósorozatában elképesztő felvételeket készített egy olyan tradicionális folyamatról, mely valószínűleg a legtöbb európai szem számára ismeretlen látvány. A képekkel azt az időszakot örökítette meg, mikor a Mekong deltájában lévő áradások alatt a helyiek leszüretelik a pompás színű liliomokat.

- A Mekong deltája legszebb arcát áradások idején mutatja, amikor a virágok és a halak érkeznek. A vízililiomok, melyek a sárban nőnek, színesek, eszméletlen illatúak, és olyan gyönyörűek, akár a nők - mondta a Bored Pandának. - Szeretném bejárni a világot, és még több képet készíteni. Leghőbb vágyam eljutni Amerikába, mert tudom, hogy ott is rengeteg természeti kincs rejlik.

A tehetséges fotós jelenleg képeivel Vietnám szépségét mutatja be, nemrég egy apró, de annál gyönyörűbb szeletet tárt fel előttünk.

(Slideshow képek forrása: Trung Huy Pham / iphotos.vn, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük