Próbáltad már a vízihokit? Most hétvégén megteheted!
Különleges élményben lehet része azoknak, akik ellátogatnak szombaton az Aquaworldbe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már biztos, te is várod a nyarat, a szép időt, a strandolást, ezért van egy jó hírünk, ha nem szeretnél május 1-ig malmozni, amikor nyitnak a strandok.

Különleges vízi programot ajánlunk most szombatra, ha szereted a mozgalmas hétvégét.

Egész napos élmény

2015. április 25-én az extrém vízi sportoké lesz a főszerep az Aquaworld Resort Budapest Élményfürdőben. Az egész napos programsorozatban bárki megismerheti és ki is próbálhatja azokat a különleges vízi sportokat, amelyeket a nyár közeledtével, akár majd élesben is tovább gyakorolhat a nagyvizek valamelyikén. Erre a napra látványos szörfbemutatóval készül a Magyar Szörf Szövetség, de kipróbálási lehetőséggel bemutatkozik a hazánkban még kevésbé ismert vízihoki és az egyre népszerűbb búvár sport is.

Az extrém sportok mellett számos izgalmas és szórakoztató program közül válogathatnak a vendégek lesz vízi hajsza, csúszda verseny, frizbi bajnokság és vízi kötélhúzás is. Míg az apukák és anyukák a különleges sportágakkal ismerkednek, a gyerekek sem fognak unatkozni. A Lurkó műhelyben hoki korongot díszíthetnek és színes zászlókat készíthetnek. Részleteket a fürdő honlapján találsz, kattints ide.

Ezt is szeretjük